LEK - MIX

Skal ikke være enkelt

Neida, det skal ikke være enkelt å lure folk. Men dessverre er det slik at ikke alle utgir seg for den de er. Først under dekke av research og deretter fordi man ble avhengig av å være kvinne? Mellom oss, tror vi at fyren har et seriøst problem hvis han innbilder seg at kontaktsøkende folk med behov for å prate sex, egentlig er ute etter en dagbok. Les mer om "Farvel eventyrland" her http://www.nrk.no/kultur/bok/han-ble-avhengig-av-a-vaere-hun-1.12858643

Dildotyv i Bergen

Tv2 skriver om en tyv av det kåte slaget som brøt seg inn i en erotisk shop-butikk og stjal dildoer for en verdi av ca 10 000 kroner. Det antas ut ifra mengden at han skulle distribuere det videre. Kanskje det er tryggere å ta turen innom Lekshop?

Nyttårsforsett?

Godt nyttår og pån igjen med løfter man ikke klarer å holde når det gjelder kroppsform og trening. Hvor mange har fått tak i årskort hos et treningssenter? Ta heller sikte på et par ekstra heftige runder i senga, du får både kondis og bygger muskler hvis stillingene er riktige, og det er MYE DEILIGERE enn å løpe på ei kjedelig tredemølle. Pul mer, det er trening i god sex!

Sex historier

8 kåte jenter…

Tina og Mari het de. To søte venninner med runde former og langt, lyst hår. De var ikke prototypene til Barbie-dukkene, til det var de for store både rundt barmen og rumpa, men de var frodige og nydelige, så til helvete med Barbie, tenkte Pål der han satt og så på dem.

De satt på en benk ved Aker Brygge og spiste hver sin softis, eller var det sånn honey-hill frossen yoghurt det var? I små pappbeger med små plastskjeer satt de og puttet det softislignende stoffet inn i munnen. Det var rosa, sikkert jordbærsmak og like søtt som de to jentene var.

Pål sukket av velvære ved synet og lot tankene vandre. Akkurat slik som den ene jenta dyppet skjeen nedi softisen, slik kunne han tenke seg å dyppe pikken i en av dem nå. Det var sol og sensommervarme – såkalt indian summer, det var det de kalte det i Amerika når sommeren holdt på sitt og lot høsten bli like varm som sommeren skulle ha vært. Det hadde han lest om på wikipedia også, på nettet og faen skulle vite at Osloborgerne hadde behov for denne indian summeren nå, etter en regnfull, kald sommer. De to jentene var tydeligvis enige der de satt med sommerkjoler på senhøsten. Var de truseløse også? Pål kunne bare drømme.

- Har du sett ham, hvisket Tina, den brunøyde blondinen. Hun sveipte med seg en bra klump softis på skjeen og åpnet den rosamalte munnen. Mari smilte så de blå øynene glitret.
- Han har i alle fall sett oss, svarte Mari og holdt begeret med softis opp mot munnen for å nå fram med tunga. Hun dyppet spissen mot kaldt stoff og tok et langt drag, som et løfte til framtiden eller en bekreftelse til de mannfolka som satt og kastet stjålne blikk i deres retning.
- Nå erter du, lo Tina lavt.
- Vet det. Mari så skrått i Påls retning og så at han rettet ryggen der han satt ved utekafeens bord. Akkurat nå var det ingen som så i deres retning, andre enn Pål. Hun satt med bena i kors men satte begge føttene ned i asfalten og skilte knærne så Pål skulle få se at det ikke fantes noen trusekil å hvile øynene på. Tina så tydelig at fyren ved bordet svelget. Kanskje hadde han stå allerede.
- Har du lyst? spurte hun og Mari slikket softis igjen.
- Jepp.
- Da gjør vi det.

Tina reiste seg og gikk bort til en søppelbøtte like ved, hvor hun kastet pappbegeret. Så satte hun kursen mot Pål som fikk store øyne etter hvert som hun nærmet seg.
- Kommer hun hit? tenkte han bestyrtet og kjente hjertet slå harde slag, med gjenlyd i kuken. Synet under skjørtet til Mari hadde slett ikke gått ham hus forbi.
- Hei, smilte Tina søtt og la albuene på kanten av gjerdet som rammet inn området til utekafeen. Da hun lente seg ned mot Pål, hang brystene litt mer og viste en praktfull kløft pyntet av sort blondebehå under den v-halsformede sommertoppen. – Er du på utkikk etter litt skøy? Pål kjente at det prikket i nakken da han så inn i de glitrende øynene til verdens mest perfekte blondine. Hadde hun innlegg eller var virkelig puppene hennes så faste og stramme? Var tennene bleket? Hadde hun noe botox sprøyta inn i trynet eller var hun så glatt og ungdommelig som hun så ut? Nei, smilerynkene var ekte nok, og om hun var sprøyta full av sånt svineri ville hun ikke fått rynker i det hele tatt. Han følte trang til å se seg rundt for å sjekke om han kunne få øye på kameraet, for dette måtte jo være skjult kamera. Ingen sånne jenter la an på sånne som ham? Gjorde de? Det sank langsomt innvendig i Påls kåte sjel da den andre jenta kom bort til ham. Tvillinger var de ikke, selv om de var like.
- Har han svart deg? Den nyankomne slikket plastskjeen ren og slapp pappbegeret ned på bordet hans. Hun brukte ikke serviett, men slikket munnvikene rene med en rosa tungespiss.
- Nei, han sitter her og gaper, stakkar, lo jenta som hadde spurt ham. – Vel? Har du?
- Har jeg hva da? Pål stirret på dem, fra den ene til den andre.
- Lyst på litt skøy.
Pål tømte glasset i et jafs. – Alltid! sa han og reiste seg. Nå var det for sent å stoppe, nå kom snart hele kameracrewet og lo av ham og fortalte at det var sprekt gjort å la seg lure sånn, og at han kunne se seg selv drite seg ut på skjermen om en ukes tid. Men da jentene lente seg over det lave gjerdet som rammet inn bordene på restauranten og dro ham med seg så han måtte skynde seg å skreve over gjerdet for ikke å tryne, kom det ingen løpende med verken kamera eller mikrofon. Jentene hadde hver sin hånd som suvenir og de nærmest slepte ham bortover gata, hvor en av dem vinket på en taxi og før Pål fikk sukk for seg satt han i midten med en nydelig blondine på hver side i baksetet. Sjåføren var utlending, Pål ante ikke hvor mye av samtalen baki setet han forsto men musikken sto ganske høyt på så det kan ikke ha vært mye. Dog tenkte han nok sitt – Pål i midten av disse to, for en jævla heldiggris!

De snakket forbi ham, jentene. Klær og sminke, det var sånt det gikk på. Men Pål brydde seg ikke om hvor lite oppmerksomhet han fikk av dem her i drosjen, han satt mellom dem og kjente varmen fra dem begge. At de virket nærmest uinteressert i ham akkurat nå fant han ganske opphissende. Han var en rekvisitt, kanskje et bedre alternativ enn dildoen de alltid brukte – kanskje? Man kunne jo alltids håpe!

Det var et stort hus de ankom, en tomannsbolig hvor jentene – i alle fall en av dem, han ante ikke om de var bare venninner eller bodde sammen – disponerte to etasjer på den ene siden av huset. Så langt hadde han ikke vågd å engang ta på dem, faktisk hadde han på følelsen at det ikke ville bli godtatt enda. Han hadde våget å legge en hånd på hvert lår i drosjen, men de hadde ganske bestemt grepet rundt håndleddene og lagt hendene mykt i fanget hans.
- Du får vente, hadde det hvisket i hvert øre og Pål var en snill fyr; han ventet.

Det var på vei inn ytterdøra at jenta som hadde sjekket ham opp, sjokkerte ham.
- Vi håper du liker jenter, for i kveld får du se 8 kåte.
- Hva? måpte Pål, ytterdøra gled igjen bak ham. Tina lo.
- Er du ikke mann nok for det? Mari fulgte etter og Pål visste ikke hva han skulle tro. Kuken jublet av glede, men var det utholdenheten inni ham som skrek om nåde? Han valgte å ikke svare. Han fulgte etter dem inn i stua på sokkelesten og videre opp trappa til andre etasje hvor soverommet sikkert var. Dette var det merkeligste opplegget han hadde vært med på. Var alle trekanter slik? Det ante ham at dette var noe utenom det vanlige. Engangsliggene hadde ikke vært få, men da hadde det begynt med flørting på byen og fortsatt med klining i drosjen med påfølgende sex fra ytterdøra gled igjen. Noen ganger hadde han nesten følelsen av at de hadde laget et spor av kjønnssafter fra ytterdøra, gjennom stua, via sofaen og videre inn på soverommet hvor de avsluttet kvelden i senga. Disse to jentene, derimot, virket ikke interesserte i ham i det hele tatt.
- Åtte jenter? mumlet Pål og steg inn på soverommet. Tina trykket på en fjernkontroll og Mari dro for gardinene så rommet ble stummende mørkt et kort øyeblikk. Pål ble bare stående og måpe da han skjønte at han hadde hatt rett: Det var det merkeligste han hadde vært med på. Og nå forsto han de 8 jentene.

Den store senga var omkranset av store flatskjermer. En i hodeenden og en på hver side. Bare fotenden var ”ledig” til å stige oppi madrassene. På den ene skjermen var de to jentene, men de hadde parykker på seg. Kullsorte parykker, den ene kort pasjefrisyre og den andre langt, krøllete hår. På flatskjerm nummer to var de rødhårete og på den tredje skjermen var de brunetter. Og de var nakne. Alle 6 jentene som omringet senga. Det var som om de hadde fulgt et regissert opplegg, for nesten samtidig begynte alle jentene å kline på hver sin skjerm – og det var først da Pål oppdaget at jentene hadde kledd av seg, nå når de krabbet oppi senga og la seg nakne for å gjøre akkurat det som skjedde på skjermene. Han oppdaget ikke stolen bak seg før Tina smilte mot ham og pekte bak ham. Kraftløs i knærne satte han seg ned med full oversikt til alle de 8 kåte jentene han hadde blitt lovet.

- Det er ikke sant, tenkte Pål og stønnet nesten da det plutselig verket av kåthet i kuken. – Det er faen ikke sant. Blikket hans flakket fra den ene skjermen til den andre.
- Du kan ikke nyte dette om du sitter med klærne på, hørte han fra dobbeltsenga. Mari og Tina lå tett sammenslynget, det var solbrune, barberte legger over alt og om puppene var fulle av silikon, hvem faen brydde seg nå?
- Får jeg hoppe oppi og delta?
- Kanskje, men du får runke så mye du vil så lenge, smiltes det mot Pål, som vrengte av seg buksa og genseren, satte seg i stolen med neven rundt kuken og blikket både her og der.

8 kåte jenter, fire merker smør… Det var det særeste han hadde sett. De var så klin like og allikevel var de forskjellige med parykkene og hårfrisyrene på skjermene. Jentene på skjermene holdt seg til manus, men de to blonde i senga fulgte sitt eget løp. Tre par lå i 69 og kamera sto slik at han kunne se rett inn i tre våte fitter som ble grundig behandlet av glitrende, rosa tunger og ivrige fingre. Til og med fargen på neglelakken – både på fingre og tær – var forskjellig på hver skjerm. Pål elsket det han så! Han runket langsomt, ville la det vare en lang og deilig stund. Jentene på skjermen fortsatte i 69 mens Tina lå på magen mellom Maris lår og slikket. Hodet beveget seg dovent mens tunga gled mellom fitteleppene til venninna, som kjælte med brystene sine. Det brant i Pål etter å stupe uti kåthavet sammen med de to live jentene mens både brunetter, rødhårede og sorthårede jenter koste seg rundt ham hvor han enn så. Nå hadde de fraviket manuset også, de sorthårete jentene fortsatte i 69. De rødhårete hadde endt opp med at en lå på rygg mens den andre satt på ansiktet og roterte med hoftene mot tunga til venninna. Brunettene hadde endt opp med en på rygg og den andre mellom lårene, slik som liveshowet i senga, men brunettene kjørte fingerpuling. Ingen av fittene hadde hår, det var vel vanskelig å finne fitteparykker, tenkte Pål og verket i kuken som danset i hånda hans.
- Stikk en finger inn i henne, hvisket Mari som lå på rygg og ble slikket.

Hjertet til Pål hoppet over et par slag, før det raste av gårde i kåtskapens hastighet. Mari smilte til ham og nøt å se hvor opphisset han var der han satt. Tina stilte seg ertende på albuer og knær så ryggen svaiet seg og rumpa pekte mot taket, fitta gapte mot ham med våte, atskilte lepper. Hvem kan motstå noe sånt? Han lente seg fram, dro med seg stolen, knærne dunket inn i fotenden på senga og Pål strakte armen med en finger klar. Det var så vidt han nådde fram, men ikke for sitt bare liv tok han sjansen på å hoppe oppi senga. Han vippet rumpa opp fra stolen, holdt hardt rundt kuken med hodet i neven, gned og masserte den stakkars staken mens fingeren gled inn i Tinas fittehull.

Han kjente veggene klemme rundt, stirret på fingeren som bare forsvant inn i det sugende hullet. Han krummet den lett og lette etter punktet, skjønte på stønningen til Tina at han hadde funnet det. Plutselig dukket det opp en hånd med nette fingre som begynte å massere klitorisen under fingeren hans, det var Mari som hadde satt seg opp og strakt seg etter venninnas fitte. Tina la seg på magen uten å senke fitta, så hun klemte ansiktet i dyna stående på knær. Mari gned underlivet mot ryggflata til venninna mens hun masserte så våte lyder hørtes gjennom stønn og sukk og slafs fra de tre andre parene rundt senga. Pål kjente at han nærmet seg, han hadde ikke kjent fittesaft rundt kuken og likevel var han i ferd med å komme. Han kjørte to fingre inn i Tinas grådige fitte og merket skjelvingen i kroppen til den kåte jenta. Da hun jamret i dyna, økte Mari farten med fingrene og Pål roterte sine to fingre inni hullet så han hadde følelsen av at han grov det dypere. På en av skjermene var det også ei jente som kom, og som krevde oppmerksomheten til Pål et lite øyeblikk da klynkene ble for dominerende og trengte inn i den opphissede hjernen hans. Det var ei rødhåret jente, i hodeenden. Hun ble slikket til orgasme og fingerpult, ansiktet viste tydelig nytelsen hun følte mens orgasmen herjet kroppen hennes. Pål sluttet å runke, han bare stirret på den rødhårete jenta foran seg mens Tina sank sammen i knærne og fingrene hans glapp ut av henne. Han hørte dem mumle litt og plutselig grep de begge to tak i ham, dro ham ned i senga og veltet ham over på ryggen. Forbarmelse!

To blonde jenter sugde seg fast på hver sin høyde av kukstammen mens hender grafset tak rundt baller og stamme, det eksploderte i hodet hans, i magen, i ryggmargen, rumpeballene knøt seg og hele kroppen stivnet i en eneste spasme mens tunger slikket opp og ned kuken og rundt hodet, hvor de nærmest drev fektekamp med hverandre for å få tak i sæden som strømmet ut. Sprut var det ikke snakk om, til det var tungene for grådige, sæden bare tøt ut og forsvant nesten før den hadde trukket et drag med frisk luft. Pål sank dypere og dypere i senga, flatskjermene gikk rundt for øynene hans, han så brunetter, sorthårete, blondiner og rødtopper om hverandre, sammen med nakne, våte fitter og tunger og fingre og pupper i skjønn forening. Og jentene ga seg ikke før de hadde slikket ham tom for hver dråpe.

Da Pål satt i taxi på vei hjem like etterpå, var han slapp og fornøyd i kroppen, nesten mørbanket av nytelse. På et vis hadde det bare vært en drøm, men denne drømmen kom han til å leve lenge på. Men å oppsøke dem og oppleve det en gang til?

Pål tvilte på at han hadde helse til det…


(antall visninger 956 x)


Neste Sex historier

 Handletur (antall visninger 537 x)

 Godstolen (antall visninger 556 x)

 Den våte haikeren (antall visninger 2578 x)

 De var hans, begge to (antall visninger 4019 x)

 Unaturlig våt, men naturlig kåt (antall visninger 3491 x)

 Telttur alene (antall visninger 472 x)

 Oljearbeideren (antall visninger 918 x)

 Når man tror man kjenner noen… (antall visninger 1540 x)

 Bildebytteklubben (antall visninger 623 x)

 Gutta på byen (antall visninger 4380 x)

 Returvennlig sex (antall visninger 1685 x)

 Sugekroken (antall visninger 4773 x)

 Speiderpikene (antall visninger 393 x)

 Lyst i hver maske (antall visninger 1154 x)

 Jomfrumus (antall visninger 1019 x)

 Aggressiv sex (antall visninger 220 x)

 To fingerferdige jenter (antall visninger 4475 x)

 Så stiv! (antall visninger 994 x)

 Just hanging around (antall visninger 2908 x)

 Få se på! (antall visninger 4733 x)

 Avansert sceneshow med helskru (antall visninger 3501 x)

 En pike på fanget (antall visninger 1315 x)

 En våt kveld (antall visninger 3636 x)

 Sex i det skjulte (antall visninger 1409 x)

 Feierens harde arbeidsdag (antall visninger 3420 x)

 8 kåte jenter… (antall visninger 956 x)

 Buss nummer sex (antall visninger 862 x)

 Et nytt liv (antall visninger 3393 x)

 Vagina Domina (antall visninger 3850 x)

 Den perfekte sekretær (antall visninger 4799 x)

 Het halloween (antall visninger 4415 x)

 Særlig bifile, ja! (antall visninger 1604 x)

 Oljearbeider (antall visninger 214 x)

 Store lyster (antall visninger 3603 x)

 Bare et lite gløtt (antall visninger 4589 x)

 Ikke dum og deilig, men ung og villig (antall visninger 961 x)

 Med husbondens tillatelse (antall visninger 2327 x)

 Kosekroken (antall visninger 1563 x)

 Det første møtet (antall visninger 3638 x)

 Amatørfilm (antall visninger 1562 x)

 To må man være (antall visninger 2467 x)

 Støvsugerselgeren (antall visninger 4251 x)

 Oralt silkeføre (antall visninger 50 x)

 Ved den nyfødtes krybbe (antall visninger 3664 x)

 Stormnatt (antall visninger 2802 x)

 Slå meg på fitta! (antall visninger 1793 x)

 Hete takter (antall visninger 4463 x)

 Det våteste knullet (antall visninger 2071 x)

 Det andre hullet (antall visninger 101792 x)

 Wenche og Tove (antall visninger 98531 x)

 Søsterlig omsorg (antall visninger 55123 x)

 ICQ (antall visninger 22829 x)

 TUREN I PARKEN (antall visninger 42143 x)

 VENNINNENE (antall visninger 42362 x)

 Nattlig teater (antall visninger 22074 x)

 Den som venter på noe godt... (antall visninger 22853 x)

 Bygdefesten (antall visninger 54113 x)

 Bygdefesten (antall visninger 18746 x)

 Afrikadronnningen (antall visninger 28167 x)

 Søsterkjærlighet (antall visninger 30845 x)

Disclaimer

Sidene på dette nettstedet inneholder eksplisitt pornografisk materiale og er upassende for mindreårige. Hvis du er mindreårig (under 18 år) eller ikke ønsker å bli konfrontert med erotiske nettsider, vennligst forlat dette nettstedet ved å klikke på EXIT under. Ved å klikke på ENTER under, bekrefter du uttrykkelig at du er voksen og samtykker i dette nettstedets brukeravtale. Alle modellene på dette nettstedet er minst 18 år gamle.

ENTER EXIT