LEK - MIX

GUMMI, GUMMI OG GUMMI!!!

Supergonore er oppdaget i England og all sannsynlighet sier at det også vil komme til Norge. Dette er første gang «supergonoreen» er påvist i landet. Ifølge rapporten er det også første gang på verdensbasis at en bakteriestamme viser så høy resistens mot begge de to medikamentene som vanligvis brukes i behandling av gonoré. Så her er det bare å ta ansvar og kle på kuken!

Utroskap bra for forholdet?

– Jeg har levd i åpne forhold, i forhold med flere på en gang, og monogamt, sier Carsten Graff (54) fra Danmark. Han er i Norge i helgen 10.-11.sept for å holde foredraget «Dropp parforholdet» på Protestfestivalen i Kristiansand. For Graff er ikke i tvil om at man blir lykkeligere av ikke å være monogame. For å se intervujet og lese mer, kan du finne link til Tv2 på facebooksiden til Lek.

Pilletrilling

Det er neimen ikke enkelt. De fleste tror at kvinner som knasker p-piller oppfører seg på samme vis som de som ikke tar dem. Men nå viser forskningen at jenter som ikke spiser piller, velger seg andre typer menn, gjerne høyere og mer muskuløse, enn p-pille-jentene. Det har selvsagt med hormonbalansen i kroppen å gjøre, som da også influerer på hjernen og underbevisstheten.

Sex historier

Så stiv!

Gustav hadde ikke vært i fysisk aktivitet på mange herrans år. Var det da rart at han ble så stiv som han ble?

Det var kanskje ikke noe sjakktrekk å ta legens ord så bokstavelig som han gjorde, men det gjorde han altså.
- Du må begynne å mosjonere, hadde legen sagt. – Kroppen er en maskin som trenger vedlikehold, og du trenger i høyeste grad vedlikehold. Det holder ikke å spise riktig, du må røre på deg også.
- Jaha? Hva foreslår du, da?
- Kjøp deg et årskort på et helsestudio og begynn med apparat-trening eller noe sånt, sa legen. Gustav syntes det hørtes kjedelig ut.
- Det høres kjedelig ut, sa Gustav.
- Hva med å få med deg en kompis og spill squash? Det er jo fin avreaksjon også det, hvis du er sinna fordi du fikk ekstraskatt.
- Og leger med humor er enda verre, mumlet Gustav mens legen knegget over sin egen vits.
- Rør deg! Legen rakte ham en resept hvor det sto kun to ord: ”RØR DEG.” Gustav så skrått på legen som gliste selvtilfreds, nappet resepten ut av hånden hans og reiste seg.
- Jo, du skal ha takk.
- Lykke til.

- Lykke til my ass, mumlet Gustav for seg selv da han sto utenfor sitt lokale treningsstudio. Han hadde aldri vært interessert i apparattrening, den eneste grunnen til å gå hit inn nå var for å kunne leve noen år lenger. Oooork! Han hadde vurdert andre alternativ, men når man er uvant med fysisk fostring – annet enn et knull hver helg – så var det lite som fristet. Ikke hadde de bedriftsfotball-lag på jobben, heller. Ikke trimrom som enkelte store firma hadde, ikke et eneste tilbud. Her måtte man klare seg sjøl. Gustav sukket. Han åpnet døra og gikk motvillig inn.

Jenta som sto bak skranken var blond med langt hår i hestehale, og et lett sminka ansikt. Gustav var litt lettet ved synet. Han hadde halvveis forventet ei jåle som kom direkte fra aerobic’en med velduftende svette og stramme klær. Hun sto i t-skjorte og joggebukse, og selv om t-skjorten var ganske vid var det lett å se at hun hadde et bra og solid puppestell. Kanskje var hun 15-20 år yngre enn ham, men man må jo få lov til å se på noe som er pent, eller hva? Hun smilte.
- Kan jeg hjelpe deg?
- Jeg tror det, svarte Gustav. – Jeg tenkte å følge legens ordre og begynne å trene for å holde kroppen i form før den forfaller fullstendig.
- Å, du ser da ikke verst ut enda, smilte jenta og blunket. – Har du treningstøy med deg?
- Øh, nei, jeg tenkte jeg måtte bestille time først.
- Hva med i morra kveld? Jenta fant fram et timekort og så spørrende på Gustav, som nikket overrumplet. – Da skriver jeg klokka 19.00 og så går jeg igjennom apparatene sammen med deg, for å finne ut hvordan de fungerer og hvilke vekter du trenger. Ok? Smilet var tindrende og øynene glitret da hun med rak rygg rakte ham timekortet. Gustav kjente hjertet slå et par ganger og tok imot kortet med et smil.
- Ok. Da han gikk ut av treningsstudioet, følte han seg som en kåt, gammel bukk…

Dagen etter troppet Gustav opp i joggebukse og t-skjorte. Etter de vakre smilene til jenta bak disken dagen før, så han litt lysere på dette med trening. Om han kunne drive og herje med apparatene mens han hadde noe pent å se på, virket det straks litt mer oppløftende å pumpe jern. Jenta sto bak disken da han troppet opp og ble henvist til herregarderoben. Da Gustav kom ut, sto hun og ventet – Siri, som hun hadde avslørt at hun het.

Ja, hun så ut som en Siri der hun sto i joggebuksa si, men i dag hadde hun på seg en trang overdel, noe som Gustav visste ville gjøre det vanskelig å konsentrere seg. Likevel var han glad for at t-skjorta var byttet ut med noe som strammet rundt puppene og gjorde dem enda større. Stramtsittende, tøyelige treningsklær og badetøy hadde nemlig den geniale effekten! Gustav angret brått at han ikke hadde tatt på seg en strammere underbukse, istedenfor en som raperen fikk anledning til å reise seg godt opp i. Pokker også! De gikk igjennom apparatene og vektene, og selv om Gustav kunne ha bannet intens på at Siri var klar over tilstanden hans (den kåte bukken) så lot hun som om hun ikke så det. Staven sto stiv gjennom hele seansen, selv om Gustav forsøkte å konsentrere seg om vektene og apparatene. Da han var ferdig med en runde, var han så lettet at han bestemte seg for å avslutte der og da, selv om Siri sa han kunne ta en lett runde på egen hånd.
- Jeg husker det nok, sa Gustav. – Og hvis ikke kan jeg jo alltids spørre deg. Når stenger dere for kvelden?
- Vi har åpent til 23, sa Siri.

Gustav gikk ikke i dusjen først. Han gikk på do og reiv’n av en runde, for å få den til å ligge anstendig i dusjen, i det minste. Kunne jo ikke la de andre som dusjet tro at det var dem han var kåt på, og å stå her med en diger brøler var uaktuelt. Han både grudde og gledet seg til neste treningsøkt.

To dager senere kom Gustav tilbake. I samme treningsutstyr (men med en strammere truse) troppet han opp og fikk et velkommen-smil fra Siri.
- Hei, er du så sen i dag?
- Jaaa, jeg har jo en time på meg før dere stenger?
- Åh, jeg glemte å si at vi stenger en time tidligere på fredagskveldene… men i kveld kan jeg gjøre et unntak, smilte Siri strålende. – Bare ta den tiden du trenger, så jobber jeg litt på data’n imens. Det skulle jeg ha gjort om jeg var hjemme også.
- Tusen takk, smilte Gustav og gikk med rolige skritt mot spinningsykkelen.
- Hvordan er formen etter den første trenings-økta, da? Spurte Siri fra skranken. Gustav så at folk var på vei ut, noen var i ferd med å behandle det siste apparatet på runden… han kom til å være helt alene her og tanken satte et støkk i ham.
- Veldig øm og stiv, svarte Gustav og satte seg på sykkelen for å varme opp i fem minutter. – Det er tydelig at kroppen ikke er vant til å røre på seg.
- Da er det bra at du fortsetter, svarte Siri vennlig. Gustav visste hvorfor han var så stiv. I hele kroppen. Han hadde nok tatt i litt for mye sist gang, for å imponere Siri. Han kunne da ikke la henne tro at han var noen pingle heller, som bare orket en 5-kilos vekt ekstra når han til nød kunne klare 15… Det var bare det at det ikke var så lurt å kline på så alt for mye den første gangen… og det fikk han svi for nå! Da han klatret opp på sykkelen, måtte han konsentrere seg for å la være å stønne.

Han hadde kommet halvveis i programmet da han satt i et apparat for å vise sine flyveferdigheter i sakte kino, presse opp og legge forsiktig armene ned igjen, da han ble klar over at Siri sto ved siden av ham.
- Øh, jeg kan godt avslutte nå hvis du vil hjem, sa Gustav.
- Det er ikke det, smilte Siri. – Jeg ser at du plages. Er du veldig stiv i musklene siden sist?
- Hrm, jaaa, jo, jeg…
- Ikke lyv, jeg ser det på deg, glitret Siri. – Jeg regna med at du kom til å bli stiv, men ikke så ille som dette. Var du helt ærlig mot meg sist?
- Mmmm, nei, smilte Gustav unnskyldende. – Det var kanskje ikke et sjakktrekk å ta den informasjonsrunden med ei søt jente som deg.
- Hva mener du?
- En gammal gjøk som meg vil jo gjerne vise litt mer muskler enn han har, da… Gustav trakk på smertefulle, stive skuldre og Siri lo.
- Du er ingen gammel bukk. Du er bare ute av form. Kom. Siri tok tak i hånden hans og dro ham opp av apparatet. – Jeg vet noe som hjelper. Og neste gang du er her, så skal vi finne de riktige vektene – uten at du lyver. Greit?
- Greit, mumlet Gustav og fulgte villig etter bort til kroken der mattene var, hvor de drev og tøyde ut. Vanligvis. Nå var jo lokalet helt tomt, foruten Siri og ham.
- Legg deg på magen, så skal jeg massere deg litt, sa Siri. – Men ta av deg t-skjorta først.

Gustav ville protestere, men Siri bare vrengte av ham t-skjorta før han fikk sukk for seg. Fort som lynet snudde han seg rundt og gikk i knestående på matta, før hun fikk øye på en eventuell kulemage – som han for øvrig ikke trodde han hadde, men så var det jo engang dette med forfengelighet…
- Egentlig skulle du ha vært på benken, og hatt av deg alt men det får duge, mumlet Siri og skrevde over den joggebuksedekkede baken hans. Gustav trakk pusten dypt inn og jamret stille. Han kunne se med sitt indre blikk at fitteleppene til Siri skilte seg i denne skrevende stillingen, hun var garantert barbert og nå kjente han kuken begynne å røre på seg. Den hadde vært latent så lenge i kveld – nå våknet den derimot til fullt liv!
- Det er bare babyolje, sa Siri med lav stemme idet hendene begynte å gli glatte rundt på den nakne ryggtavlen hans. De ømme musklene protesterte så høylydt de kunne, inntil kroppen oppdaget at Siris behandling var behagelig.
- Men… dette var jo riktig godt!
- Litt rolig massasje er godt for ømme, stive muskler, svarte Siri og lot hendene gli over skuldrene med et lett trykk. Fram og tilbake, fram og tilbake. Hun måtte løfte litt på rumpa når hendene var lengste borte og det ble en deilig pine å kjenne på etter hvert. Til slutt steg Siri av.
- Og så andre siden, sa hun og veltet ham rundt før han rakk å protestere, noe han i aller høyeste grad hadde tenkt å gjøre om han hadde fått tid. – Oj, sa Siri. – Så stiv!

Gustav var paralysert. Han klarte ikke å røre seg av skam. Selv om underbuksa var stram, så hadde altså pikken klart å løfte den godt opp fra lysken og sto som en fiskestang under strikken. Det hadde gått greit så lenge han lå på magen. Nå kjente han at trusestrikken var for langt ned, at kukhodet var i ferd med å smyge seg opp og under strikken… Siri sperret opp øynene da pikken brått strakte på seg og gjorde teltstanga rak i joggebuksa, idet den smatt under strikken og fikk vippet den nedover stammen. Fysisk umulig? Mulig det, men si det til stakkars Gustav som lå på ryggen med stive muskler, stiv kropp og en kuk så stiv som den aldri hadde vært før, den forbannede tingen.
- Jeg visste ikke at du trente den også sist du var her, sa Siri. – Den ser jo også ut til å trenge litt massasje.
- Hvaaa, men… var alt Gustav rakk å si før knuten på joggebuksa var knyttet opp og buksestrikket dratt ned så den frekke faen i trusa kom fram i det fri. Siri tok grep om trusestrikken også, og dro den ned til under ballene før hun slapp. Ballene ble klemt oppover mot den ultrastive staven, så det nesten så ut som om den hadde føtter der den sto struttende og pekte rett i taket.

Siris fingre glitret fremdeles av babyolje da de tok rundt Gustavs bankende stive. Likevel, på tross av den glatte babyoljen, klarte hun å klemme rundt såpass at skinnet ble med nedover staven og forhuden gled tilbake. Øyet kikket ut, svampen virket glinsende og knallhard. Gustav sitret i kroppen og holdt pusten. Hendene til Siri gled opp og ned i forsiktige runkebevegelser, begge hendene lå rundt slik at det meste av staven var dekket. Da hun bøyde seg ned med åpen munn, tenkte Gustav at det nok var forskjell på massasjemetodene alt etter som hvor på kroppen stivheten satt.

Munnen lukket seg mykt rundt kukhodet, gled nedover og så begynte tunga å gli rundt. Rundt og rundt gled den deilige, myke, våte tunga til Siri mens hendene holdt rundt uten å runke, nå var det tunga som gjorde jobben. Gustav led der han lå. Led og nøt. At resten av kroppen verket av lemster ømhet i alle muskler tenkte han ikke lenger over. Det eneste som lå i hodet nå, både i tankene og i bakhodet, det var munnen som lå lukket rundt kukhodet og tunga som gled rundt og rundt det stakkars, glatte hodet.
- Neeeei, mumlet Siri plutselig og slapp kuken. – Dette blir for mye. Hun satte seg på rumpa på matta og begynte å snøre opp skoene, smatt dem av med utålmodige bevegelser, stilte seg på knær og dro av seg joggebuksa som hun smatt over knærne og sparket buksene av… Det eneste hun hadde på seg nå, var den tettsittende gymdrakten med høy skjæring over hoftene og bare en g-streng i rumpa. Den brydde hun seg for øvrig ikke om å ta av, hun bare smatt strengen og trusekilen til side, skrevde over Gustav og lot kukhodet kysse fitteleppene før hun sank ned med en jamrende, skjelvende lyd.

Den deilige kroppen til Siri svelget hele staven idet hun sank helt ned. Føttene satte hun i matta og slik ble hun sittende på huk og kunne gynge seg lett opp og ned på den stive pålen, Gunnar trengte ikke å gjøre annet enn å ligge helt i ro og la massasjen gå sin gang. Snakk om kroppsmassasje! Hendene strakte seg etter de lett gyngende puppene under den tettsittende drakta og Siri smøg skulderstroppene ned armene og snodde armene ut, slik at puppene kom ut i det fri. I denne stillingen, slik Siri jumpet opp og ned, kom de duvende, jumpende brystene helt til sin fulle rett! Gustav stirret og stirret, det sitret og skalv og boblet og kokte i kuken, i lysken, i underlivet og hele kroppen, han brant som om hver celle var øm etter treninga, verket sårt og aller verst var det nå i kuken. Hodet var ømt og oppsvulmet av kåthet og nytelse, det var smertefullt og det var deilig, deilig, deilig… Gustav stirret på puppene før han dekket dem med grådige hender, knadde dem og stirret ned på fitta som var så pent spiddet på staven hans. En herlig, lyserød, barbert spalte og en liten, glitrende knott av en klitoris som han rakk å få et glimt av før Siri begynte å behandle den med fremdeles oljeglatte fingre. Det tok ikke mange og lange øyeblikkene før Gustav hjelpeløst måtte la ladningen strømme. Siris orgasmiske massasjebevegelser fra muskler hun ikke selv kontrollerte ga kuken hans en behandling den slett ikke tålte…

- Åh, gud, mumlet Siri og gispet etter pusten da det var vel overstått. Hun steg av og holdt hånden for musa for ikke å søle sæd mens hun gikk bort til en vaskeservant og rev av tørkepapir. Hun tok med litt til Gustav også og rakte ham mens hun smilte:
- Hjalp det?
- Hva? Gustav tok imot og begynte å tørke sæd fra sin nå visne loff.
- Hjalp det på ømme muskler?
- Øh, jeg vet ikke, jeg har glemt å kjenne etter, smilte Gustav og Siri lo.
- Da hjalp det.

Etter dette holdt Gustav seg til resepten som legen hadde gitt ham. Og hvis han en gang innimellom overdrev det eller fikk en muskelstrekk, så fikk han hjelp av Siri. Det var bare å si:
- Øm og stiv, til henne.
- Så stiv? Svarte Siri.
- Så stiv, nikket Gustav og smilte bredt.


(antall visninger 1000 x)


Neste Sex historier

 Handletur (antall visninger 554 x)

 Godstolen (antall visninger 561 x)

 Den våte haikeren (antall visninger 2590 x)

 De var hans, begge to (antall visninger 4027 x)

 Unaturlig våt, men naturlig kåt (antall visninger 3499 x)

 Telttur alene (antall visninger 478 x)

 Oljearbeideren (antall visninger 920 x)

 Når man tror man kjenner noen… (antall visninger 1549 x)

 Bildebytteklubben (antall visninger 626 x)

 Gutta på byen (antall visninger 4380 x)

 Returvennlig sex (antall visninger 1690 x)

 Sugekroken (antall visninger 4773 x)

 Speiderpikene (antall visninger 420 x)

 Lyst i hver maske (antall visninger 1158 x)

 Jomfrumus (antall visninger 1027 x)

 Aggressiv sex (antall visninger 221 x)

 To fingerferdige jenter (antall visninger 4480 x)

 Så stiv! (antall visninger 1000 x)

 Just hanging around (antall visninger 2910 x)

 Få se på! (antall visninger 4742 x)

 Avansert sceneshow med helskru (antall visninger 3503 x)

 En pike på fanget (antall visninger 1321 x)

 En våt kveld (antall visninger 3639 x)

 Sex i det skjulte (antall visninger 1413 x)

 Feierens harde arbeidsdag (antall visninger 3422 x)

 8 kåte jenter… (antall visninger 963 x)

 Buss nummer sex (antall visninger 866 x)

 Et nytt liv (antall visninger 3396 x)

 Vagina Domina (antall visninger 3859 x)

 Den perfekte sekretær (antall visninger 4807 x)

 Het halloween (antall visninger 4418 x)

 Særlig bifile, ja! (antall visninger 1608 x)

 Oljearbeider (antall visninger 215 x)

 Store lyster (antall visninger 3606 x)

 Bare et lite gløtt (antall visninger 4592 x)

 Ikke dum og deilig, men ung og villig (antall visninger 962 x)

 Med husbondens tillatelse (antall visninger 2341 x)

 Kosekroken (antall visninger 1564 x)

 Det første møtet (antall visninger 3640 x)

 Amatørfilm (antall visninger 1567 x)

 To må man være (antall visninger 2471 x)

 Støvsugerselgeren (antall visninger 4254 x)

 Oralt silkeføre (antall visninger 52 x)

 Ved den nyfødtes krybbe (antall visninger 3668 x)

 Stormnatt (antall visninger 2806 x)

 Slå meg på fitta! (antall visninger 1798 x)

 Hete takter (antall visninger 4465 x)

 Det våteste knullet (antall visninger 2072 x)

 Det andre hullet (antall visninger 101800 x)

 Wenche og Tove (antall visninger 98933 x)

 Søsterlig omsorg (antall visninger 55129 x)

 ICQ (antall visninger 22831 x)

 TUREN I PARKEN (antall visninger 42145 x)

 VENNINNENE (antall visninger 42371 x)

 Nattlig teater (antall visninger 22076 x)

 Den som venter på noe godt... (antall visninger 22854 x)

 Bygdefesten (antall visninger 54558 x)

 Bygdefesten (antall visninger 18748 x)

 Afrikadronnningen (antall visninger 28172 x)

 Søsterkjærlighet (antall visninger 31023 x)

Disclaimer

Sidene på dette nettstedet inneholder eksplisitt pornografisk materiale og er upassende for mindreårige. Hvis du er mindreårig (under 18 år) eller ikke ønsker å bli konfrontert med erotiske nettsider, vennligst forlat dette nettstedet ved å klikke på EXIT under. Ved å klikke på ENTER under, bekrefter du uttrykkelig at du er voksen og samtykker i dette nettstedets brukeravtale. Alle modellene på dette nettstedet er minst 18 år gamle.

ENTER EXIT