LEK - MIX

Gummi gummi gummi

Selv om bildene vi legger ut hos lek.no er uten gummi, stort sett, vil vi likevel oppfordre til å bruke kondomer når man har sex med folk man ikke kjenner. Det finnes til og med kjønnssykdommer som legestanden ikke aner hva de skal gjøre med - og du vil verken ha dette eller dele det til andre, vil du vel? GUMMI! Sånn. Ta ansvar og så kan du nyte.

Pul grønt!

Forskerne har talt: Spiser du mindre kjøtt og går over til et grønnere kosthold, orker du mer i senga, du smaker bedre for partneren og du vil (viktigst av alt?) få oppleve at orgasmene vil kjennes langt mer intens. Ah, hva skulle vi gjort uten forskere!!!! Så innta grøntavdelinga og hamstre sunne saker, kjære lesere!

Sexhibition i helga!

Denne helga, 24. - 26. august, går det årlige Sexhibition av stabelen og det er ikke småtterier de har på plakaten i år. Samantha Bentley er et navn de fleste kjenner igjen fra Games of Thrones. Hun har hatt en vellykket karriere i voksenunderholdningsbransjen helt siden 2007, med mange utmerkelser og nominasjoner til hennes navn, inkludert vinner av UK Female Performer of the Year hele 3 ganger, to ganger AVN-vinner. Dessuten kommer også Stella Cox, artisten fra England som det skal godt gjøres å ikke ha hørt om når man er interessert i bransjen. Sexhibition arrangeres som vanlig på Rockefeller i Oslo og her finner du alt om arrangementet https://www.sexhibition.no/ Ses vi på Sexhibition?

Sex historier

Sex i det skjulte

Siv Anita hadde alltid vært litt spesiell. Men det er mange dyr i arken og vi trenger dem visst alle sammen, sies det. At noen trengte Siv Anita fikk hun i alle fall bevis for – gang på gang.

Akkurat nå ofret hun ikke den såkalte arken en tanke der hun lå på en solseng på en sydenstrand og jobbet med å bli brunere og å slappe av. Ikke minst dette med å slappe av. Dessuten var det jo viktig å se lekker ut, og brunfarge hadde en tendens til å ta seg godt ut på Siv Anita. Alt tok seg godt ut på den lekre kroppen hennes og det var lett for henne å få seg et nyp når hun ville, uansett når på døgnet. Var det kanskje da så rart at hun til slutt ønsket det litt mer… spesielt? Man blir jo lei av biff når man får det hver jævlige dag, ikke sant? Og Siv Anita hadde spist mye biff…

Sola varmet og varm sol gjorde alltid Siv Anita kåt. Hun var et deilig syn der hun lå med lyseblå, nesten turkisfarget bikini, en farge som spesielt fikk fram fargen i solbrun hud. Håret var mørkt og klippet kort i en ungdommelig, lettstelt frisyre. Hun var slank med fine, runde bryst og smal midje. Akkurat nå var de lett sminkede øynene skjult bak mørke solbriller med innfatning i samme farge som bikinien. Huden glinset av en blanding av svette og sololje, og fikk ethvert mannfolk som gikk forbi lyst til å smake på huden hennes og kjenne om det smakte salt eller om oljen var av den typen som skulle slikkes av.
- Så hvor tilbringer denne damen kveldene, om det er lov å spørre?

Siv Anita skygget for sola og åpnet øynene bak solbrillene, rettet blikket i retning stemmen som hadde brakt henne tilbake til jorda etter en kort astralvandring i sitt eget univers. På solsengen ved siden av henne hadde det satt seg en fyr som gjerne kunne vært fra en reklame for et treningsstudio. Eller for et tannblekemiddel. Kanskje for et solstudio eller noe annet som hadde med kropp, helse og utseende å gjøre. Hun smilte skrått.
- No habla noruego, mumlet hun på spansk.
- Joda, det gjør du, gliste fyren og pekte på strandveska hennes, hvor den avslørende Berlitz lille gule tittet opp. Norsk-spansk og spansk-norsk. – Hvis du ikke er norsk og forsøker deg på litt spansk i ny og ne, hva skal du da med den boka der?
- Shit, busted, gliste Siv Anita og lo. Jaja. – Joa, Sherlock. Jeg er norsk, jeg. Sorry.
- Og kanskje lei av å bli antastet av andre nordmenn, siden du nektet?
- Av og til har jeg helst lyst til å være bare turist og snakke et annet språk enn jeg gjør de resterende 48 ukene av året, ja.
- 48 uker? Er du her i fire?
- Nei, to. Og så drar jeg på ny sydentur om et halvår igjen.
- Jøss, heldiggris, smilte fyren. Egentlig var han ganske sjarmerende, tenkte Siv Anita og bestemte seg for å la ham få en sjanse. – Hva jobber du med da, siden du kan ta deg to ferier?
- Aksjer, smilte Siv Anita. – Og jeg er god.
- Det tviler jeg ikke på. Smilet fyren nå serverte, viste at det var andre evner han tenkte på. Jeg er god der også, tenkte Siv Anita.
- Og du da? Personlig trener på et treningsstudio?
- Ha ha, lo fyren. – Nei, jeg er datakonsulent.
- Ja, det skjønte jeg nesten på kroppsbygningen, lo Siv Anita og lente seg på albuen mens hun tok av seg solbrillene.
- Mye stillesittende arbeid, sa han. – Da er det godt å bruke kroppen på vekter, ja. Bjørn. Han rakte fram hånden og Siv Anita håndhilste.
- Siv Anita.
- Og hva gjør Siv Anita om kveldene helt alene for seg selv på et sted som dette?
- Hun blir med ut på middag sammen med en fyr som sjekker henne opp på stranden, gliste Siv Anita.
- Da hadde jeg vel flaks, vel…
- Du hadde kanskje det. Siv Anita la seg ned igjen for å la Bjørn få nyte synet av kroppen hennes, kjenne lysten ulme i kroppen og glede seg til kvelden.

Det var en idyllisk restaurant med spesialiteter innen sjømat de dro til. Bjørn var et hyggelig selskap å spise sammen med og selv om han ville betale for maten, fikk Siv Anita klemt igjennom at de delte regningen. I en hvit kjole med lave tøysko satt hun og følte seg vel både innabords og utabords. Rundt skuldrene hadde hun et lyseblått, selvheklet sjal med frynser for kveldene kunne lett bli kjølige i syden etter at huden var oppvarmet av solen fra en lang dag på stranda. Vinen var god, maten aldeles herlig og desserten satt akkurat der den skulle. Da de forlot restauranten hånd i hånd som et alminnelig kjærestepar, smilte Bjørn skrått og lurte på om hun ble med til hotellet hans og tok en drink.
- Nei, sa Siv Anita. – Men vi kan gå ned til stranda, finne oss ei sanddyne og gjemme oss bak mens du puler meg helseløs.
- Hø, hva? Bjørns ansikt sprakk i et flir og så lo han hjertelig. – Det var da voldsomt, så rett fram du var.
- Er det noen vits i å gå rundt grøten? Smilte Siv Anita. – Vi vet jo begge to at dette kommer til å ende med sex. Men ikke hos deg og ikke hos meg. Stranda eller ikke, sa hun og dro ham med seg nedover en av de mange gatene som ledet ned til stranden.

Hun var nydelig i kveld. Frynsene på sjalet danset rundt henne og den solbrune huden på Siv Anitas nakne armer lyste gjennom de store stjernene på heklemønsteret. Bjørn kunne ikke annet enn å følge etter, trollbundet som han var av den vakre, frie og åpne jenta. Gummi hadde han i lomma og pikken var allerede halvfeit av forventning. Han hadde for lengst lagt merke til at Siv Anita ikke brukte behå. De runde brystene hadde små, stive rosiner som knoppet seg mot den hvite bomullstoppen. Om hun var truseløs under det hvite skjørtet var umulig å si, men egentlig håpte han ikke det. Det var mye mer spennende med et sånt lite plagg som sto i veien enn om det var fri flyt inn til fitta.

De kom ned til stranda og Siv Anita tok skoene i hendene og løp ut i vannkanten hvor bølgene dovent slikket oppover sanden. Hun lo og så avventende på ham.
- Kommer du?
- Ser ikke om det er brennmaneter i vannkanten i mørket, smilte Bjørn og ble stående med hendene i bukselommene.
- Æh, kom igjen, ta sjanser. Lev litt. Siv Anita vinket ham mot seg og til slutt ga Bjørn etter. Han rullet opp buksebeina til like under knærne og vasset uti med skoene i hendene, han også. Der møtte han Siv Anita i en omfavnelse og trakk henne inntil seg. Om noen så dem stå der tett omslynget og munn-mot-munn nå, ville de ha trodd at de var et nyforelsket par, kanskje et nygift par på bryllupsreise. Bjørn presset tunga inn i Siv Anitas munn og hun tok imot, sugde den inn i munnen og presset underlivet lovende mot kroppen hans. Hun kjente hvor hard han allerede var og klemte sammen musklene i skjeden, noe som frambrakte en sødmefylt følelse av lyst mellom bena. Hun lot en hånd gli mellom dem, med håndflaten fram og fingrene ned, strøk over den harde kulen i den tynne sommerbuksa og kjente konturene av kukhodet.

Bjørn stønnet da han kjente neglene hennes krafse mot buksa, det dirret og sitret i hele pikken av berøringen. Så kløp hun ham lett på utsiden av buksa, kløp i kukhodet uten å klype for hardt. Han stønnet og så på henne med tungt blikk.
- Hvilken sanddyne hadde du i tankene? Spurte han med rusten stemme. Siv Anita smilte og trakk seg unna, mot stranden, bort fra vannet. Bjørn fulgte villig etter, han aktet ikke å slippe hånden hennes. Med skoene i den ene hånden og hverandre i den andre gikk de bortover den lunkne sanden. Solvarmen lå fremdeles igjen. Siv Anita satte kursen mot noen sandhauger som var dekket av busker og kratt. Hun lurte på om de ville være de første i kveld, men det tvilte hun på. For tre dager siden hadde hun sugd en fyr og de hadde fått selskap to ganger innen han hadde sprutet og forsvunnet såpass kjapt at Siv Anita skjønte hvor langt inn den orgasmen egentlig satt – han hadde vel egentlig helst villet dratt til hotellrommet for å bli sugd der. Bjørn, derimot, virket mer enn villig til å ha sex i det skjulte.
- Det er mulig at andre tenker i samme baner som oss, sa Siv Anita lavt da de gikk inn mellom buskene. De lignet mest på tørre, sprikende fingre.
- Det gjør ingenting, sa Bjørn. – Jeg er for kåt til å bry meg om å bli beglodd akkurat nå.
- Flott, smilte Siv Anita og fant det samme stedet som sist. Sæden hun hadde spyttet ut var for lengst blitt absorbert av sanden og tørket av sola. Denne gangen var det for øvrig ikke hun som først gikk ned på knær. Bjørn sank ned foran henne, presset nesa mot venusberget og strøk hendene oppover.
- Jeg må smake på deg først av alt, mumlet han, hun kunne kjenne pusten gjennom det lette stoffet. Trusa var heller ikke av det tykke slaget, knapt nok en trekant med tynn trusekile og ellers bare elastisk strikk. Bjørns fingre fant trusekilen og stønnet. Da Siv Anita dro opp skjørtet, smatt han trusekilen til side og kilte fitta hennes med fingrene. Hun sto lett skrevende for å gjøre det lettere å komme til. Bjørn videt ut leppene med fingrene og da Siv Anita kjente tunga hans mot det hovne kjønnet gikk det en deilig skjelving gjennom henne. Hun stønnet. Tunga gled fram og tilbake, en finger gled inn i henne bakfra mens den andre hånden holdt leppene adskilt så tunga fant lettere fram.

Bjørn elsket smaken av henne. Lett salt, nesten som rekene de hadde spist til forrett. Han svelget litt saft og dro henne ned til seg. Han satte seg på huk og fikk et kne på hver side, hun skrevde over ham og fingrene begynte straks å jobbe med gylfen for å få fram kuken i det fri. Hun kysset ham sugende mens fingrene jobbet, tunga gled rundt hans, hun småbet ham lett i underleppa, gled bortover det glattbarberte kinnet, bet ham i øreflippen, slikket ham på halsen og tok rundt den harde kuken da buksene endelig var åpne og hun kunne hente fram det hun ville ha!
- Gud, jeg er så kåt, mumlet Siv Anita mot munnen til Bjørn. Hun heiste seg litt opp, la armene rundt nakken hans for å holde seg fast og lot ham selv få på gummien og styre seg på plass. Før hun sank ned lot hun hoftene vugge fram og tilbake i langsomme jukkebevegelser så hodet gled dovent over klitten noen ganger. Da hun endelig sank ned, stønnet Bjørn skjelvende og la hendene på skuldrene hennes for å presse henne godt nedpå. Siv Anita jamret og klynget seg til ham, skalv lett i kroppen og nøt den lille eksplosjonen som ble utløst da pikken gled over lett påvirkelige punkt der inne.

Lave stemmer fikk dem til å snu seg samtidig mot stien de hadde kommet fra. Et ungt par bråstoppet ved synet av dem.
- It’s okay, sa Siv Anita fort, før de rakk å stikke av. – There is space enough for all of us. Hun smilte til det usikre paret og konsentrerte seg igjen om Bjørn. Han smilte bredt da han i øyekroken så at paret ble værende. De hadde til og med seg et badehåndkle som jenta la seg på mens gutten gikk ned på knær mellom bena hennes for å slikke.
- Vi har swingersklubb i sanddynene, hvisket Siv Anita og gliste mens hun roterte langsomt med hoftene. Hun fikk hjelp av de sterke nevene til Bjørn som holdt rumpeskalkene hennes trygt og solid, løftet henne opp og slapp henne ned mens han hjalp enda mer til med hoftene.
- Deilig, mumlet Bjørn. – Deiligste jeg har opplevd, herregud. Det er like før.
- Å? Siv Anita førte en hånd ned mellom dem og begynte å massere fitta si i kjappe, små bevegelser. – Så kom da, hvisket hun ivrig og stirret på ham. – Kom, la meg se nytelsen i ansiktet ditt når du spruter.

Bjørn kunne ikke annet enn å klemme ansiktet sammen i en ukontrollert grimase av nytelse da han sprutet gummien full og hørte det lille, lange klynket til Siv Anita langt unna, hun kom nesten samtidig med ham. Hva det andre paret drev med, dreit han i akkurat nå for han hadde nok med sin egen nytelse og den herlige jenta som red ham så deilig til sprutens tinder.

Da Siv Anita steg opp, holdt han rundt kukrota og enden av gummien så den ikke skulle bli med opp. Da han slengte gummien inn i buskene, gikk han ut ifra at den fikk selskap med et utall andre godt brukte gummier der inne. Skjønt, miljøstemmen i bakhuet ba ham skamme seg som ikke tok med seg gummien og kastet den der den hørte hjemme.

Siv Anita brydde seg ikke om å finne seg flere elskere på denne sydenturen. Hun hadde en uke igjen og hun delte den så gjerne med en deilig fyr som ikke var redd for å ha sex i det skjulte, som ikke brydde seg om publikum og som var sterk nok til å pule henne uten at det kostet henne så mye som en svettedråpe.

Det fantes mange andre steder å ha sex i det skjulte, som hun ikke engang hadde prøvd enda.


(antall visninger 1411 x)


Neste Sex historier

 Handletur (antall visninger 544 x)

 Godstolen (antall visninger 558 x)

 Den våte haikeren (antall visninger 2587 x)

 De var hans, begge to (antall visninger 4023 x)

 Unaturlig våt, men naturlig kåt (antall visninger 3494 x)

 Telttur alene (antall visninger 477 x)

 Oljearbeideren (antall visninger 919 x)

 Når man tror man kjenner noen… (antall visninger 1546 x)

 Bildebytteklubben (antall visninger 623 x)

 Gutta på byen (antall visninger 4380 x)

 Returvennlig sex (antall visninger 1686 x)

 Sugekroken (antall visninger 4773 x)

 Speiderpikene (antall visninger 402 x)

 Lyst i hver maske (antall visninger 1156 x)

 Jomfrumus (antall visninger 1022 x)

 Aggressiv sex (antall visninger 220 x)

 To fingerferdige jenter (antall visninger 4475 x)

 Så stiv! (antall visninger 998 x)

 Just hanging around (antall visninger 2908 x)

 Få se på! (antall visninger 4739 x)

 Avansert sceneshow med helskru (antall visninger 3502 x)

 En pike på fanget (antall visninger 1320 x)

 En våt kveld (antall visninger 3637 x)

 Sex i det skjulte (antall visninger 1411 x)

 Feierens harde arbeidsdag (antall visninger 3420 x)

 8 kåte jenter… (antall visninger 960 x)

 Buss nummer sex (antall visninger 864 x)

 Et nytt liv (antall visninger 3394 x)

 Vagina Domina (antall visninger 3853 x)

 Den perfekte sekretær (antall visninger 4803 x)

 Het halloween (antall visninger 4415 x)

 Særlig bifile, ja! (antall visninger 1606 x)

 Oljearbeider (antall visninger 214 x)

 Store lyster (antall visninger 3605 x)

 Bare et lite gløtt (antall visninger 4590 x)

 Ikke dum og deilig, men ung og villig (antall visninger 961 x)

 Med husbondens tillatelse (antall visninger 2335 x)

 Kosekroken (antall visninger 1563 x)

 Det første møtet (antall visninger 3638 x)

 Amatørfilm (antall visninger 1565 x)

 To må man være (antall visninger 2467 x)

 Støvsugerselgeren (antall visninger 4252 x)

 Oralt silkeføre (antall visninger 51 x)

 Ved den nyfødtes krybbe (antall visninger 3665 x)

 Stormnatt (antall visninger 2803 x)

 Slå meg på fitta! (antall visninger 1794 x)

 Hete takter (antall visninger 4464 x)

 Det våteste knullet (antall visninger 2071 x)

 Det andre hullet (antall visninger 101799 x)

 Wenche og Tove (antall visninger 98850 x)

 Søsterlig omsorg (antall visninger 55126 x)

 ICQ (antall visninger 22829 x)

 TUREN I PARKEN (antall visninger 42143 x)

 VENNINNENE (antall visninger 42364 x)

 Nattlig teater (antall visninger 22075 x)

 Den som venter på noe godt... (antall visninger 22853 x)

 Bygdefesten (antall visninger 54468 x)

 Bygdefesten (antall visninger 18747 x)

 Afrikadronnningen (antall visninger 28169 x)

 Søsterkjærlighet (antall visninger 30977 x)

Disclaimer

Sidene på dette nettstedet inneholder eksplisitt pornografisk materiale og er upassende for mindreårige. Hvis du er mindreårig (under 18 år) eller ikke ønsker å bli konfrontert med erotiske nettsider, vennligst forlat dette nettstedet ved å klikke på EXIT under. Ved å klikke på ENTER under, bekrefter du uttrykkelig at du er voksen og samtykker i dette nettstedets brukeravtale. Alle modellene på dette nettstedet er minst 18 år gamle.

ENTER EXIT