LEK - MIX

Utro ektemann?

Forskere har funnet ut at menn som plutselig fatter interesse for utseendet sitt etter 20 pluss minus år i ektestanden, sannsynligvis er utro mens kvinner som plutselig får et innfall og begynner å bruke sminke og stilige klær igjen, gjerne kan gjøre det ved nye kvinnebekjentskaper. Som oftest er det nemlig andre kvinner damene pynter seg for, så kvinner som ser at mannen plutselig forandrer advert: Pass opp!

Ut med rumpa!

Stadig flere menn innrømmer at de er mer opptatt av vakre, sexy rumper enn store pupper, så det er ingen grunn til å miste kilo, jenter! Gutta vil ha former, ikke pule noe som skrangler i senga. Noen klaps må jo ei skinke tåle i lidenskapen, ikke sant?

Husk smittefaren

Vinter er høysesong for forkjølelse og det er vanskelig å ha god sex om forkjølelsen herjer i kroppen med snørr, sår hals, hoste og febertokter. Husk at forkjølelse smitter også via oralsex, ikke kun ved klining, så ikke gå på den jenter: "Jammen baby, jeg vil jo bare suges litt..."

Sex historier

Buss nummer sex

I den velkjente uniformen satt Kristine ved rattet på linje nr. 6. Det var sent på kvelden. Hun hadde bare returen tilbake, så skulle hun parkere og dra hjem. Om ti minutter ville hun være framme ved endeholdeplassen hvor hun måtte vente i et kvarter før hun returnerte, svingte innom byen og tok turen til den andre endeholdeplassen. Der kom hun til å nulle ut navneskiltet i fronten og kjøre tilbake til parkeringsplassen hvor alle bussene sto. Bilen hennes sto også der og ventet, på selskapets parkeringsplass.

Midt mellom to holdeplasser ringte mobilen hennes. Kristine skyndte seg å ta den, de hadde egentlig ikke lov til å snakke i mobil når de kjørte buss. Hun dekket den lille mobilen med hånden så det mer så ut som hun holdt seg på kinnet for å døyve hodepine etter en lang arbeidsdag.
- Hallo?
- Jeg er kåt. Samboer Børges stemme lød svakt i det fjerne, men det var ingen tvil om hva han sa. Kristine lo lavt.
- Og hva vil du jeg skal gjøre med det? Jeg har fremdeles en liten time igjen før jeg kommer hjem og kan knulle deg.
- Jeg vet det, det er derfor jeg står her og venter.
- Hva? Kristine blinket seg inn på en holdeplass, noen skulle av. – Hvor?
- På pausebua di, vel.
- Tulling.
- Og du kan belage deg på en slitsom pause.
- Sier du det, smilte Kristine og la på. Det kilte i magen ved tanken og mellom lårene kjente hun den umiskjennelige bankingen fra et kjønn i ferd med å bli kåt. Han fikk henne til å reagere, Børge. Han gjorde alltid det. Derfor var Kristine allerede kåt idet hun svingte mot bua.

Som ventet sto Børge utenfor. Hun rundet bua og stanset på baksiden, slo av motoren, gikk ut og stengte døra bak seg. Den gled igjen med et høylydt sukk. Fra bakdøra gikk den siste passasjeren av og forsvant i høstmørket.
- Hva er det med deg, som er så kåt nå, da? spurte Kristina.
- Jeg har sittet og lest i Sextase som kom i posten i dag. Ventet på deg, telt minuttene og til slutt orket jeg ikke å vente lenger. Hvor lang tid har vi på oss?
- Et kvarter, smilte Kristine. – Medregna den stunden det tar meg å pisse.
- Skynd deg, det haster, gliste Børge og trippet inn i bua tett i hælene på sin deilige samboer, som gikk rett inn på do. Hun lot dodøra stå oppe, for hun visste at Børge ikke ville klare å vente til hun var ferdig. Ganske riktig sto han straks i døråpningen med staken i hånden. Kristine vinket ham nærmere.
- Kom hit, din kåtsekk, sa hun med lav stemme. Børge tasset inn mens han holdt i buksene så de ikke skulle gli ned og få ham til å snuble.

Kristine strakte ut hånden og tok rundt ham. Langsomt dro hun skinnet forsiktig nedover så forhuden gled ned fra hodet, hvor den la seg rundt som halsen på en høyhalset genser. Kristine dro skinnet enda lenger ned så det så ut som om kuken strakte hals. Hun lente seg fram, gapte over og kjente den ene hånden hans i bakhodet tvinge munnen lenger innpå og kuken dypere inn. Hun ga ham noen lange, ettertrykkelige sug mens Børge beveget hoftene i samme takt og stønnet, før hun slapp taket og tok noen tørk fra rullen.
- Nei, utbrøt Børge. – Bare reis deg og sett rumpa til, jeg slikker deg ren, jeg.
- Og det tror du at du klarer? Kristine reiste seg og ristet litt på rumpa for ikke å søle noen dråper før hun snudde seg rundt med fittesprekken lysende mot Børge. – Jo mer du slikker, jo mer saft kommer, det vet du jo.
- Jeg har i alle fall tenkt å forsøke, selv om jeg vet at du er en utømmelig brønn når du er kåt… Børge hadde satt seg på huk og dyppet nå tunga i fittesaft og urin mens han stønnet så det vibrerte i leppene. Kristine klynket med munnen åpen og støttet seg på servanten. Tunga til Børge gled rundt og rundt mellom fitteleppene. Med uniformsbuksa på knærne klarte hun ikke å skreve så mye som hun ville. Dessuten måtte hun ta av seg tørkleet i busselskapets farger før det gled ned fra den ene skulderen hennes og havnet i do – Børge hadde allerede slikket klærne skjeve på henne. Han la hendene på rumpa til sin samboer, dro skinnet til side så fitta ble enda mer utvider og vippet klitorisen opp og ned med tungespissen så Kristine skalv og trodde hun skulle bli sprø av nytelse. Det brant innvendig, en søt flamme i kjønnet. Hun kjente tydelig Børges varme pust mot huden, fitta kjentes hoven og varm ut, og absolutt rede til å ta imot en stake på Børges størrelse.

Da Børge reiste seg og styrte seg inn med stødig hånd, så Kristine sitt eget speilbilde og nytelsen i ansiktet, de tunge øyelokkene, rødmen i kinnene, fyldige lepper… og ansiktet til Børge. Hun så ansiktet sitt forvandles ørlite idet kuken gled inn i henne. Det var alltid noe magisk ved inntrengningen, det hadde Børge sagt. Han elsket å se på ansiktet hennes idet han trengte inn, for da så han hvor mye hun begjærte ham.
- Hardt og fort, mumlet hun andpusten, pikken til Børge gned mot punkter innvendig som gjorde henne ør i hele kroppen. Hun holdt seg fast i porselenet så hun ble redd skruene skulle løsne fra veggene, Børge tok henne virkelig hardt og hun elsket det! – Hardere. Børges hender holdt hoftene hennes i et grepa tak.
- Masser fitta di imens, mumlet han.
- Det blir litt vanskelig, for jeg klarer ikke å skreve, svarte Kristine med øynene lukket i nytelse.
- Prøv!

Kristine fuktet fingrene på den hånden hun ikke støttet seg med. Hun boret den inn mellom lårene, kjente kuken hans mot fingertuppene, likte å kjenne rundt fitteåpningen når han gled ut og inn. Klitorisen ynket seg søtt og stumt da hun gned våte fingre fram og tilbake over det dirrende punktet. Helst ville hun ha latt fingrene sirkle, men det var ikke plass til det slik som de sto.
- Jeg kommer til å falle sammen når det går for meg, mumlet Kristine, hun begynte å bli svett nå, hadde sikkert mørke flekker under den lyseblå uniformsskjorta men hva gjorde vel det? Hun kunne sitte med jakka på seg den siste delen av skiftet.

Ingen av dem oppdaget at ytterdøra gled opp.

- Gud, så godt, jamret Kristine og gned fitta frenetisk mens svetten perlet på panna. Børges hofter gikk i heltemodige støt, han begynte selv å kjenne hetetoktene men aktet ikke å gi seg så lett. Det boblet for deilig i pikken til det. Kristine sto med øynene lukket og hodet hengende ned nå, så håret hang ned på hver side av ansiktet. Det var da hun løftet hodet for å se seg selv i speilet og nyte synet av sin egen nytelse, at hun fikk sjokk.
- Aaaah, ropte hun skjelvende, og stivnet ved synet av den fremmede fyren i speilet. Børge stivnet han også, dypt inni henne mens han stirret på inntrengeren. Fyren sto med tweedjakke og bukse, sixpence, rutete vest og slips. En hverdagslig fyr i begynnelsen av seksti-årene. Han tok av seg sixpencen som om han var på vei inn i kirka. Børge ble stående stiv både i kropp og kuk, det falt ham ikke inn å trekke seg ut av Kristine som sto lik en statue i Vigelandsparken.
- Nei, la meg endelig ikke forstyrre, mumlet fyren. – Bussen er fem minutter forsinket, jeg ville bare si fra til sjåføren men jeg kan jo se at hun har en… temmelig god grunn. Så bare fortsett. Han låste ytterdøra bak seg og satte seg i den eneste stolen som fantes der inne – tv-stolen ved siden av bordet med fem-seks rutetabeller. Men det var verken tv’en eller rutetabellene han var interessert i. Fram fra tweedbuksa dro han en halvfet pikk som han begynte å behandle med stoisk ro. – Fortsett, søte dere.

Børge så på Kristine i speilet, litt i tvil om hva han skulle gjøre. Han kjente kjærligheten svulme i brystkassen da et langsomt smil blomstret i ansiktet hennes, det utviklet seg til å bli et meget frekt smil og da han trakk seg lett tilbake og støtte inn igjen, stønnet Kristine av opplevelsen. En tilskuer! Først en kikker og så tilskuer, en runkende en. Hun kunne tydelig høre hvordan stoffet i buksa og jakken hans lagde svake lyder i runketakt.
- Den gamle grisen, tenkte Kristine og fuktet fingrene igjen. – Jeg skulle ha tatt av meg buksa, skrevd skikkelig, latt ham få se fitta… fitta til bussjåføren….

Kristine sparket av seg den ene skoen og dro buksene ned. Børge holdt an et øyeblikk, han forsto hva som skjedde. Da hun hadde den ene foten helt naken, tok han tak under kneet hennes og løftet foten opp mens han gikk litt ned i knærne. Kristine lente seg over servanten og håpet i sitt stille sinn at skruene holdt i veggen, ellers kunne det bli travelt. Hun hørte et lite sukk fra tilskueren deres og merket seg på lydene fra klærne hans at runketakta økte i fart ved synet av den blottede, våte, gjennomborede fitta.
- Nå ser han hele stasen, tenkte Kristine kåt. Hun fuktet fingrene igjen, nå var det plass mellom lårene til å gni fitta på rettelig vis. Børge stirret på jenta si i speilet men gløttet innimellom på tilskueren som satt med stivt blikk på Kristines fitte. Hånden jumpet opp og ned, kuken danset i hånden hans. Og Kristine? Hun sto med øynene halvt igjen med blikket festet på tilskueren i speilet mens hånden masserte ei stadig våtere, varmere, mer sitrende mus. Børge klemte fingrene inn i livet på Kristine, det begynte å bli vanskelig å holde igjen.
- Det går for meg, hvisket Kristine og så på ham med tungt blikk, møtte øynene hans i speilet like før hun lukket dem og skalv i orgasme mens hun jamret høyt. Børge kjente at det gnistret i underlivet idet sæden gjorde seg klar til å pumpes ut i orgasmetakt. Han klamret seg til Kristine, støtte dypt inn og ble stående dypt plantet i den deilige fitta mens han tømte seg.

Da han trakk seg ut, sto allerede Kristine klar med flere tørk dasspapir, hun ville jo ikke søle til uniformen med sædflekker. Et lite sideblikk fortalte at tilskueren forlengs hadde nådd målstreken, han satt og tørket den nå slappe kuken med et velbrukt lommetørkle.
- Skal jeg bli med deg i bussen? hvisket Børge. – I tilfelle han blir ubehagelig.
- Neida, smilte Kristine og tørket sæd mens tilskueren uanfektet låste opp og gikk ut. – Han ser ikke ut som en voldtektsforbryter og dessuten, hvis han prøver seg på noe tøys har jeg både radioforbindelse og bremser. Har fått folk til å falle i midtgangen på bussen før jeg, ved hjelp av bremsinga mi.
- Tulling, hvisket Børge og kysset henne i nakken.

Som forventet gikk den siste turen av ruta uten problemer. Tweedfyren satte seg bakerst i bussen på et sidesete og om han kastet noen blikk i speilet for å få et glimt av bussjåføren, gjorde han det de gangene Kristine ikke så i bakspeilet. De gangene hun gløttet på ham, satt han med hendene foldet og så ut av vinduet, tilsynelatende med tankene helt andre steder. Han gikk av i byen, to andre kom på og siste tur til endestasjonen gikk uten verken kåthet, tilskueren eller problemer, selv om hun var ti minutter forsinket.

Det ante Kristine at fyren ville dukke opp på samme tid hver bidige kveld inntil hun skulle kjøre den ruta igjen. Kanskje hun skulle ringe Børge på forhånd, i tilfelle tilskueren deres var på plass… Såpass service må jo en bussjåfør kunne yte!


(antall visninger 862 x)


Neste Sex historier

 Handletur (antall visninger 537 x)

 Godstolen (antall visninger 557 x)

 Den våte haikeren (antall visninger 2579 x)

 De var hans, begge to (antall visninger 4019 x)

 Unaturlig våt, men naturlig kåt (antall visninger 3493 x)

 Telttur alene (antall visninger 474 x)

 Oljearbeideren (antall visninger 918 x)

 Når man tror man kjenner noen… (antall visninger 1541 x)

 Bildebytteklubben (antall visninger 623 x)

 Gutta på byen (antall visninger 4380 x)

 Returvennlig sex (antall visninger 1685 x)

 Sugekroken (antall visninger 4773 x)

 Speiderpikene (antall visninger 397 x)

 Lyst i hver maske (antall visninger 1154 x)

 Jomfrumus (antall visninger 1019 x)

 Aggressiv sex (antall visninger 220 x)

 To fingerferdige jenter (antall visninger 4475 x)

 Så stiv! (antall visninger 996 x)

 Just hanging around (antall visninger 2908 x)

 Få se på! (antall visninger 4734 x)

 Avansert sceneshow med helskru (antall visninger 3501 x)

 En pike på fanget (antall visninger 1315 x)

 En våt kveld (antall visninger 3636 x)

 Sex i det skjulte (antall visninger 1410 x)

 Feierens harde arbeidsdag (antall visninger 3420 x)

 8 kåte jenter… (antall visninger 956 x)

 Buss nummer sex (antall visninger 862 x)

 Et nytt liv (antall visninger 3394 x)

 Vagina Domina (antall visninger 3850 x)

 Den perfekte sekretær (antall visninger 4799 x)

 Het halloween (antall visninger 4415 x)

 Særlig bifile, ja! (antall visninger 1605 x)

 Oljearbeider (antall visninger 214 x)

 Store lyster (antall visninger 3605 x)

 Bare et lite gløtt (antall visninger 4589 x)

 Ikke dum og deilig, men ung og villig (antall visninger 961 x)

 Med husbondens tillatelse (antall visninger 2329 x)

 Kosekroken (antall visninger 1563 x)

 Det første møtet (antall visninger 3638 x)

 Amatørfilm (antall visninger 1564 x)

 To må man være (antall visninger 2467 x)

 Støvsugerselgeren (antall visninger 4251 x)

 Oralt silkeføre (antall visninger 50 x)

 Ved den nyfødtes krybbe (antall visninger 3664 x)

 Stormnatt (antall visninger 2802 x)

 Slå meg på fitta! (antall visninger 1793 x)

 Hete takter (antall visninger 4463 x)

 Det våteste knullet (antall visninger 2071 x)

 Det andre hullet (antall visninger 101792 x)

 Wenche og Tove (antall visninger 98565 x)

 Søsterlig omsorg (antall visninger 55123 x)

 ICQ (antall visninger 22829 x)

 TUREN I PARKEN (antall visninger 42143 x)

 VENNINNENE (antall visninger 42362 x)

 Nattlig teater (antall visninger 22074 x)

 Den som venter på noe godt... (antall visninger 22853 x)

 Bygdefesten (antall visninger 54159 x)

 Bygdefesten (antall visninger 18746 x)

 Afrikadronnningen (antall visninger 28168 x)

 Søsterkjærlighet (antall visninger 30853 x)

Disclaimer

Sidene på dette nettstedet inneholder eksplisitt pornografisk materiale og er upassende for mindreårige. Hvis du er mindreårig (under 18 år) eller ikke ønsker å bli konfrontert med erotiske nettsider, vennligst forlat dette nettstedet ved å klikke på EXIT under. Ved å klikke på ENTER under, bekrefter du uttrykkelig at du er voksen og samtykker i dette nettstedets brukeravtale. Alle modellene på dette nettstedet er minst 18 år gamle.

ENTER EXIT