LEK - MIX

Glem gray

Da er det bevist. Fifty shades av den derre kjedelige kuløren er bare å glemme om du vil gjøre jenta sprekere i senga, for det er nemlig kommet fram til at fargerike sexleketøy gjør jentene kåtere og mer lekne. Ergo: Glem sort/hvitt og grå toner. Det er fargene som får saftene til å flomme

Vektig sex

Tv2 kan fortelle om en litt spesiell treningsøkt. Når man trener med tunge vekter er det en viss fare for at det kan skje uhell. Men uhellet som skjedde på et treningssenter i Tyskland fredag, er nok ikke noe som skjer så veldig ofte. Tysk brannvesen måtte nemlig rykke ut og skjære løs en manns penis, etter at han satt den fast i hullet på en 2,5 kilo tung vektskive. Lek anbefaler ikke treningsmetoden for denne kroppsdelen. Bruk heller høyrehånda eller et kvinnfolk.

Sov naken

Tv2.no kan fortelle at det er usunt å sove med underøtyet på. Vi vil dra den enda lenger og si at det er direkte sunt både fysisk og mentalt å sove naken, da det er mye lettere å komme til hvis man våkner og er kåt på partneren. Så sov nakne, det er langt flere fordeler enn ulemper.

Sex historier

Hete takter

Han hadde magiske fingre, pianisten. På flere måter. Det var i og for seg magisk at de butte, tykke fingrene lekte så lett over tangentene. Mange hadde blitt målløse i årenes løp ved synet av fingrene hans mens de tryllet fram den vakreste musikk. Bjørn hadde alltid vært en som passet til navnet sitt. Han hadde en kort, tett kropp men han var ikke tykk. Bare kraftig. Og han hadde en sjarm som til tider var farlig.

Bjørn likte å spille alt mulig. Fra klassisk til pop, han tok gjerne på seg taffelmusikkoppdrag eller et par timers underholdning på en pub med lystige svirer. Like mye likte han å spille for et oppdresset, lydhørt publikum mens han satt på en scene i full belysning ved et flygel. Han akkompagnerte også operasangere til tider. Bjørn var ganske kjent i musikkmiljøet og hadde et godt rykte.

Et annet rykte hadde han også, men det var det ikke så mange som visste. Bjørns fingre var nemlig beryktet hos jentene på pubene han pleide å spille. Han kunne jo ikke sjekke opp jenter på oppdressede konserter når han satt mutters alene ved flygelet på en scene, men på en pub var det lett å komme i kontakt med folk. Da var det også lett å bli lagt an på av jentene. De syntes det var spennende å snakke med pianisten, som alltid var klar for en flørt og litt mer. Etter hvert begynte også ryktet å gå, om Bjørns magiske fingre. Ikke bare ved tangentene, men også mens de lekte over andre ting… Jo da, Bjørn hadde magiske fingre som kunne trylle fram mange slags lyder av lykke.

Det var dette Henriette hadde i tankene da hun gikk bort til ham i en pause på puben han spilte i helga. Bjørn hadde fri. Det var dette som var hans måte å ha fri på, å spille lavt for et publikum som knapt hørte hva han spilte, men som satte pris på musikken som var der for de snudde seg avventende med det samme han sluttet å spille. Pause måtte han likevel ha, så han satte opp plakaten med ”pause” ved siden av et glass med mynter – driksen hans. Egentlig spilte han gratis, men det sa han ikke til gjestene. Han var alltid smilende og vennlig når folk kom for å slå av en prat og ofte spanderte de en halvliter på ham. Eller omvendt.

- Du spiller fint, sa Henriette da hun kom bort til pianoet akkurat idet Bjørn reiste seg. – Så synd at gjestene ikke setter pris på musikken, de snakker så høyt.
- Det gjør ingenting, smilte Bjørn. – Da vet jeg at de trives, og jeg vet at de hører på likevel. Bjørn, sa han og rakte fram hånden. – Jeg skal ha meg en forfriskning, kan jeg by på noe?
- Jøssda, smilte Henriette og holdt opp sitt nesten tomme rødvinsglass. – Jeg er Henriette.
- Henriette, gjentok Bjørn. – som i ”henrivende?”

Bjørn satt og så på Henriette der de satt på hver sin barstol med hvert sitt glass. Hun var ei livlig jente, ca på hans alder med halvlangt, bølgete lyst hår og søtt ansikt.
- Spiller du hver dag? Spurte hun.
- Ikke her, svarte Bjørn. – Men ja, jeg spiller hver dag, og så har jeg et flygel hjemme som sjelden står i fred når jeg er hjemme. Fingrene liker å holde på med noe, smilte han og så at hun ble lett rød i ansiktet mens blikket flakket. Dermed fikk han bekreftet det han trodde; at ryktet også hadde nådd Henriette. – Har du lyst til å se det?
- Se hva? Henriette så overrumplet ut. Bjørn smilte.
- Flygelet.
- Åh, det hadde jeg virkelig likt, smilte Henriette og tenkte som rett var at i kveld var det hennes tur til å bli spilt på av magiske fingre. Hun skulle være instrumentet.

Det var stort, det sorte flygelet, men i det store rommet i den store, hvitpregete leiligheten var det slett ikke dominerende. Det passet der, med tanke på hvem som bodde der. På veggene hang det innrammede plakater fra konserter i alle mulige genre. Alt fra opera og operetter til bluesband og rock. Og på gulvet lå et vegg-til-vegg-teppe.
- Hva kan jeg si, smilte Bjørn og rakte Henriette et glass rødvin fra egen samling. – Jeg elsker musikk, all slags.
- Jeg elsker det meste, men ikke ren blodjazz, smilte Henriette.
- Slik som dette? Bjørn slo an noen toner på pianoet mens han satte seg til rette. Han smilte da Henriette rynket på nesa. Smilet hennes kom tilbake da han slo over til gladjazz og en ragtime-lignende låt. Henriette lo.
- Det må være godt å være så god til å spille. Skulle ønske jeg var så god til noe.
- Alle er gode til noe, sa Bjørn rolig og slo over til noe rolig klassisk. – Det gjelder bare å finne ut hva. Kan du synge?
- Litt, innrømmet Henriette. – Er det ikke her de står når de synger? Hun stilte seg på innsvingen på flygelet. – Er det ikke derfor det er sånn innhuk her, fordi de feite operasangerinnene har lent seg for mye på pianoet? Bjørn lo.
- Det har jeg aldri tenkt på. Kan du denne? Han begynte å spille en velkjent ballade og Henriette smilte da hun begynte å synge.
- Herregud, tenkte Bjørn lamslått. – Hvem er det som skal trollbinde hvem i kveld?

Det var akkurat det han ble. Trollbundet. Henriettes stemme var både svak og kraftig, alt til sin tid etter som hva som passet til melodien. Hun begynte med brystklang og slo over til operastemme da tonene klatret på skalaen, hun gikk Sara Brightman en god gang og det uten å varme opp stemmen først! Bjørn fortsatte å spille mens han stirret og stirret på henne, fjetret av den nydelige stemmen. Og Henriette lente seg til flygelet og sang med øynene lukket, som om hun nøt å kjenne vibrasjonene fra pianoet mens han sendte tonene ut via sine magiske fingre. I dette øyeblikk følte han ikke at fingrene var det mest magiske her i rommet, det var det stemmen til Henriette som var og mot all sunn fornuft kjente han at pikken begynte å reise seg mens gåsehuden rant prikkende nedover nakken ved lyden av Henriettes stemme.

Da det ble stille i rommet og både stemmen og pianoet hadde tonet ut, sto allerede Bjørn foran Henriette med hendene hennes i sine mens han stirret på henne.
- Du gråter, sa hun.
- Nei, smilte Bjørn og strøk en hånd over kinnet hennes. – Det er glede. Så kysset han henne. Ømt, ikke slik som han vanligvis gikk fram når han hadde med seg jenter hjem fra puben. Nei, for Henriette var annerledes. Stemmen hadde fylt hodet hans med bomull mens pikken var full av blod, hjertet fullt av lengsel mens ørene fremdeles hørte stemmen som hadde vært så smertelig vakker. Da han kjente tunga hennes mot sin, gikk det en svak skjelving gjennom ham og Henriette lente seg mot ham i en omfavnelse mens hun besvarte kysset.

Han løftet henne lett opp på flygelet, lokket var nede og Henriette la seg på rygg mens hun lot Bjørn famle etter trusa og dra den av henne før han skilte bena hennes. Hun lukket øynene og så for seg en scene med et flygel og i salen var det fullt av publikum i fine kjoler og smoking. Og der, på scenen, oppe på flygelet lå hun med Bjørns tunge mellom bena mens den nydeligste musikk strømmet ut fra flygelet. Hun vred seg i nytelse mens hendene gled oppover leggene, lårene, på innsiden, strøk over følelsesladde hudpunkt som om fingrene var en bue som strøk over hennes fiolinstrenger. Hun skalv og stønnet, strøk fingrene gjennom håret og dro i det så hodebunnen løftet seg fra skallen og ga henne følelsen av å bli holdt fast av en annen musikkvirtuos på den andre siden av flygelet. Bjørns fingre hadde nådd helt opp hvor de kilte kjønnsleppene mens tunga dyppet inn mellom dem og fant den lille, magiske knappen. Henriette stønnet i fistel da det strålte vibrasjoner gjennom underlivet, spredte seg oppover og utover. Hun strøk brystene, kneppet utålmodig opp blusen så et par av knappene bare ga opp og spratt av, klemte brystene utenpå behåen og kjente begjæret bygge seg mer og mer opp som i et hissig musikkstykke som nærmet seg creschendo. Tunga til Bjørn gled opp og ned mellom leppene, fingrene kilte lekent og kløp i leppene, og av og til kjente hun en butt finger trenge inn og spille på punkter der inne så hun nesten gikk opp i bro.

Da det gikk for Henriette hørte hun strengene under seg synge mens hun skrek. Bjørn elsket den lyden, det var også musikk i hans ører og han elsket jo musikk. At Henriette også elsket musikk hadde han for lengst forstått. Da hun smøg seg ned fra flygelet, møtte hun ham i et kyss og kjente smaken av seg selv mens de basket seg bort til pianokrakken hvor Bjørn satte seg ned med buksa åpen og pikken klar. Henriette skrevde over ham med føttene på baksiden av krakken, spiddet seg og jamret i nytelse. Da hun lente seg lett tilbake, kjente hun kanten av flygelet mot ryggen men hun rettet seg opp for å unngå å komme borti tangentene. Hun ville ikke høre lyden av tilfeldige toner i lidenskap fra en kropp som ikke visste hva den spilte. Hun ville høre Bjørn stønne, synge i øret hennes mens hun red ham. Med hendene hans rundt rumpa satte hun hælene mot kanten på pianokrakken og holdt seg fast rundt nakken hans, roterte med underlivet og klemte rytmisk skjedemusklene sammen så det sang i underlivet. Bjørn stønnet og bet sammen tennene, grep bedre tak rundt rumpa hennes, reiste seg og løftet henne opp, sank sammen på gulvteppet og fikk Henriette på rygg hvor han tok henne så hardt at hun måtte få brannsår fra teppet. Hendene hans klemte hardt rundt brystene mens hun selv knadde rumpeskalkene hans. Hun skrek kort for hvert støt, Bjørn stønnet langtrukkent og jobbet seg opp til en kraftig orgasme ved hjelp av sine egne jukk og Henriettes vanvittig deilige mus. Han tømte seg i den nydelige jenta med den nydelige stemmen og sank kraftløs sammen da spasmene hadde forlatt ham. Heldigvis husket han å velte seg over på siden så han ikke skulle kvele henne med kroppsvekta, hun hadde virkelig tømt ham nå. For krefter, for sperm, for tanker… Han registrerte knapt at Henriette reiste seg etter å ha kysset ham på pannen, og satte kursen mot badet for å stelle seg etter de hete taktene.

Da Bjørn kom til seg selv, var han alene. Tankene gikk til de gamle, greske sjømennene som hadde fortalt historier om de vakre sirenene, som sang så nydelig at båtene gikk på grunn.

Han visste at han hadde gått på grunn nå, og sirenen het Henriette!


(antall visninger 4460 x)


Neste Sex historier

 Den våte haikeren (antall visninger 2554 x)

 De var hans, begge to (antall visninger 3997 x)

 Unaturlig våt, men naturlig kåt (antall visninger 3476 x)

 Telttur alene (antall visninger 443 x)

 Oljearbeideren (antall visninger 908 x)

 Når man tror man kjenner noen… (antall visninger 1523 x)

 Bildebytteklubben (antall visninger 611 x)

 Gutta på byen (antall visninger 4371 x)

 Returvennlig sex (antall visninger 1674 x)

 Sugekroken (antall visninger 4756 x)

 Speiderpikene (antall visninger 368 x)

 Lyst i hver maske (antall visninger 1143 x)

 Jomfrumus (antall visninger 997 x)

 Aggressiv sex (antall visninger 207 x)

 To fingerferdige jenter (antall visninger 4469 x)

 Så stiv! (antall visninger 990 x)

 Just hanging around (antall visninger 2902 x)

 Få se på! (antall visninger 4717 x)

 Avansert sceneshow med helskru (antall visninger 3500 x)

 En pike på fanget (antall visninger 1289 x)

 En våt kveld (antall visninger 3633 x)

 Sex i det skjulte (antall visninger 1392 x)

 Feierens harde arbeidsdag (antall visninger 3412 x)

 8 kåte jenter… (antall visninger 945 x)

 Buss nummer sex (antall visninger 857 x)

 Et nytt liv (antall visninger 3389 x)

 Vagina Domina (antall visninger 3838 x)

 Den perfekte sekretær (antall visninger 4784 x)

 Het halloween (antall visninger 4406 x)

 Særlig bifile, ja! (antall visninger 1588 x)

 Oljearbeider (antall visninger 211 x)

 Store lyster (antall visninger 3598 x)

 Bare et lite gløtt (antall visninger 4584 x)

 Ikke dum og deilig, men ung og villig (antall visninger 956 x)

 Med husbondens tillatelse (antall visninger 2304 x)

 Kosekroken (antall visninger 1560 x)

 Det første møtet (antall visninger 3635 x)

 Amatørfilm (antall visninger 1526 x)

 To må man være (antall visninger 2462 x)

 Støvsugerselgeren (antall visninger 4246 x)

 Oralt silkeføre (antall visninger 46 x)

 Ved den nyfødtes krybbe (antall visninger 3657 x)

 Stormnatt (antall visninger 2796 x)

 Slå meg på fitta! (antall visninger 1789 x)

 Hete takter (antall visninger 4460 x)

 Det våteste knullet (antall visninger 2066 x)

 Det andre hullet (antall visninger 101776 x)

 Wenche og Tove (antall visninger 98388 x)

 Søsterlig omsorg (antall visninger 55087 x)

 ICQ (antall visninger 22823 x)

 TUREN I PARKEN (antall visninger 42130 x)

 VENNINNENE (antall visninger 42349 x)

 Nattlig teater (antall visninger 22065 x)

 Den som venter på noe godt... (antall visninger 22844 x)

 Bygdefesten (antall visninger 53973 x)

 Bygdefesten (antall visninger 18732 x)

 Afrikadronnningen (antall visninger 28146 x)

 Søsterkjærlighet (antall visninger 30761 x)

 Wenche og Tove (antall visninger 24654 x)

 Hun gikk rett på sak (antall visninger 45689 x)

Disclaimer

Sidene på dette nettstedet inneholder eksplisitt pornografisk materiale og er upassende for mindreårige. Hvis du er mindreårig (under 18 år) eller ikke ønsker å bli konfrontert med erotiske nettsider, vennligst forlat dette nettstedet ved å klikke på EXIT under. Ved å klikke på ENTER under, bekrefter du uttrykkelig at du er voksen og samtykker i dette nettstedets brukeravtale. Alle modellene på dette nettstedet er minst 18 år gamle.

ENTER EXIT