LEK - MIX

Trønderne liker sexnoveller!

Fra vår kjære, faste skribent kan vi meddele at trøndere virkelig elsker erotiske noveller. De beste fra Lek og Cocktail gjennom flere år selger som varme hvetebrød i Trøndelag, og nå kan du selv bestille den herlige, heite boka Berits Beste http://www.lulu.com/shop/berit-helberg/berits-beste-erotiske-noveller/paperback/product-21694645.html

Til kamp for fitta

Leger skal visstnok gå til kamp for underlivet til kvinner, og vi slenger oss med i kampen. Det gjelder denne idiotiske trenden med å få operert fitteleper og tilhørende så alt blir så perfekt som mulig, men jenter, jenter, jenter... skal dere virkelig ta fra mannfolka den spenninga og? Skal ikke menn få oppleve forskjellene i alle de vakre fittene? Hvor spennende er det å pule den samme fitta på forskjellige damer? Ta dere sammen og behold utstyret slik dere ble født med det Vi gidder i alle fall ikke å trykk den samme fitta omatt og omatt i bladene våre, hvis dere driver og opererer dere til klonefitter.

Nå kommer jeg

Den mest vanlige grunnen for kvinner for å simulere orgasme er å unngå å såre partnerens følelser, andre faker for å unngå å selv få negative følelser som frykt og usikkerhet under samleiet. Men når kvinnene skriker i senga under akten er det også for å øke sin egen opphisselse. Og selvsagt hjelper det også på utholdenheten hos partneren.

Sex historier

Kosekroken

Magnus visste at det fantes sære folk i denne klubben. Det sa jo seg sjøl når han så hvordan de gikk kledd, ikke sant? Når han først fikk lov til å komme hit som gjest – selv om det var dyrt å komme inn regnet han med at det var verd det – så tenkte han at han fikk tute med de ulvene som var her. Derfor stilte han opp i sort skinnbukse og en nettingtrøye han aldri kunne ha drømt om å gå med på jobb, for eksempel. Han følte seg særere enn han noensinne hadde gjort. Men her gled han nærmest rett inn i miljøet.

Klubben Kosekroken var en privat klubb og det var bare fordi han hadde chattet med noen på nettet en stund og blitt kjent med dem, at han fikk innpass. Single menn hadde de nok av, det var jenter de trengte, men likevel fikk han komme for som chattevennene hadde blitt enige om; pene menn som søkte innpass vokste faktisk dårlig på trær i nabolaget, de også. Det var et velkjent fenomen at slike klubber ofte ble oppsøkt av små, fete, stygge karer som ikke fikk annet sexliv enn det de fikk på en slik klubb, i form av å se på de som hadde sex og så ta seg en runk mens de gjennomgikk det de hadde sett i fantasiene. Kanskje en kald måte å se ting på, men hva var det folk gikk etter om de skulle ha et engangsligg? Jo, det var utseendet. Derfor ble Magnus ønsket velkommen da han entret ”stua.”

Mørke, tykke, røde fløyelsgardiner, her skulle ingen se inn! Sortmalte vegger, erotiske bilder på veggene som var opplyst av spotlights, store gummiplanter og bjørkefikener rundt sofagrupper ga en oase-følelse i det halvmørke rommet, en scene med strippestang og vegger heldekket med speil strippekroken… Og en bar. Ingen skjenkebevilling, men alt kaltes for privat selskap og man kunne slippe unna med så mangt da.

Selv en kosekrok som man fant på Kosekroken.
- Stilig sted, sa Magnus til en av sine chattevenner, Freddy. – En skikkelig kosekrok.
- Dette er bare stua, smilte Freddy. – Den egentlige kosekroken er oppe. På kjøkkenet.
- På kjøkkenet? Magnus hevet øyenbrynene, det hørtes ikke ut som det mest naturlige sted å legge en kosekrok. Freddy smilte.
- Du vil forstå. Her nede er det stort sett de ”normale” som slår seg løs. Ønsker noen å strippe, så er stanga ledig. Ønsker noen å ha sex i sofaen så er det bare å gyve på. Ønsker noen å ha et rom i fred, har vi flere innover i gangen der. Freddy pekte. – Og ønsker noen mer… tja, skal man kalle det smakfull sex, så har vi kosekroken oppe i andre etasje, på vårt store kjøkken. Det ble bygget kjøkken der nettopp med tanke på kosekroken.
- Ja ha, sa Magnus og var like klok.
- Og nede i kjelleren er ei badstue, et boblebad og dusj når noen har svettet seg ut, eller trenger å få av seg ting etter en runde i kosekroken på kjøkkenet.
- Nå gjør du meg nysgjerrig, smilte Magnus, og Freddy lo.
- Vi kan jo gå opp og se. Det er litt tidlig på kvelden, men det er kanskje noen som er i kosehumør allerede.

Magnus fulgte etter sin nettkompis, som for øvrig var mer latex enn Magnus var i klesstilen. Tettsittende bukse med åpne rumpeballer – det gikk nok en stund før Magnus ville føle seg vel i noe sånt, men her var det bare naturlig, du hadde flere halvnakne som gikk omkring. Noen jenter i bare lekkert undertøy, noen i latex heldekkende med åpninger for pupper og underliv (Freddy sa det var åpning i buksene, for Magnus kunne ikke se det under latex-skjørtene de også hadde på). Stemningen var spesiell, erotisk og tett, og så langt trivdes Magnus. Han gikk rundt i en tilstand av halvkåthet og nysgjerrighet, noe som egentlig var ganske behagelig. Enda hadde ingen begynt å ha sex nede i stua for det var jo som Freddy sa tidlig på kvelden, men likevel gikk de opp så Magnus fikk se kosekroken.
- Jøss, det var tidlig på’n, mumlet Magnus da de kom opp. – Nå har du flaks. Det er Mette som er her i kveld, og hun har alltid venninna si med seg.

De kom opp trappa til en yttergang og fra en åpen dør hørtes det stemmer. Myke jentestemmer. De gikk inn på kjøkkenet – et helt enkelt kjøkken i samme farger og stil som stua nede, med en komfyr, et kjøleskap… og en diger dobbeltseng-madrass dytta inn i kroken. Faktisk var det madrassen som var det dominerende på kjøkkenet, og den var dekket av plast. Noen kjøkkenstoler var det også her, men det var kanskje i tilfelle publikum ville sitte og se på det som foregikk i kosekroken. På sengekanten satt to jenter i silke-badekåper, som om de ventet på noe.
- Hei, Mette, smilte Freddy og fikk et strålende smil tilbake fra den blonde jenta. Hun reiste seg med armene utstrakt.
- Freddyyyyy, hvinte hun og omfavnet Freddy. – Så bra du kom! Vi ventet på noen og så kommer du, det er jo helt perfekt. Den andre jenta smilte der hun satt. – Dette er Mona.
- Mette og Mona, så yndig, smilte Freddy og tok hånden til Mona, han kysset henne elegant på håndbaken. – Og dette er Magnus.
- Hei, Magnus. Mette slang armene rundt halsen på Magnus også, og klemte ham så hardt at han kunne nesten kjenne hvor stive brystvortene hennes var. Han ble litt paff, men la armene rundt henne i en klem mens han smilte.
- Hei, det var da koselig å bli ønsket så velkommen.
- Nååå, det er en baktanke, smilte Mette skjelmsk og gikk bort til kjøleskapet. – Freddy, du vet hva jeg liker. Gjør du ikke?
- Jeg vet alt du liker, og litt til, svarte Freddy og strøk rumpa hennes utenpå det glatte stoffet. Mette lo mykt og dyttet ham med hoften.
- Så sett i gang, jeg er sugen på dessert.
- Får vi også smake?
- Etter hvert. Mette klappet Freddy på kinnet og så tok hun av seg silkeplagget. Mona fulgte hennes eksempel og Magnus måtte sette seg mens hans tirret på de to nakne jentene som kroet seg oppi den digre madrassen.

Freddy åpnet kjøleskapet og tok ut diverse ting på flasker og kartonger mens jentene la seg til rette og kniste jentete. De så kåte ut. Magnus kjente at han ble hard, kåt hadde han jo vært hele tia. Og da han så hva Freddy hadde funnet fram, skjønte han plutselig hvorfor dette ble kalt kosekroken. Freddy så på Magnus.
- Hjelper du til?

Bare en idiot ville ha blitt sittende på den harde kjøkkenstolen – eller en stygging som ikke ble invitert til å delta. Magnus reiste seg straks, selvfølgelig gjorde han det. Og nå fikk han bedre innblikk i hemmelighetene som Freddy hadde tatt ut av kjøleskapet og satt på gulvet. Det var sjokoladesaus, kremtopping, karamellsaus, vaniljesaus, jordbærsyltetøy på tube… Var det søtt, så var det her! Freddy smilte og leverte ham en karamellsaus.
- Desserten er servert.
- Fy faen, mumlet Magnus og smilte fra øre til øre. – Dette blir koselig, ja.
- Velkommen i klubben. Freddy holdt opp en kartong med vaniljesaus, en trekant for det var lettere å klippe små hull og sprute tynne stråler med vaniljesaus enn å tømme fra større åpninger på store kartonger, såpass skjønte Magnus da han så den tynne, gule strålen sprute ut fra kartongen i Freddys neve og havne i et usaklig mønster på puppene til Mona. Straks var Mette der og begynte å slikke det av.

Denne jenta var virkelig glad i søte saker! Det skulle man nesten ikke tro, så nydelig som den kroppen var, det var ikke mye overflødig der og Magnus mistenkte henne sterkt for å trene ganske ofte. Begge jentene var fine. Og finere skulle de bli! Han siktet med karamellsausen og traff midt mellom puppene til Mona mens Mette renset magen hennes – navlen var visst full av vaniljesaus. Den søte sukkerlaken tegnet et abstrakt mønster fra den ene puppen til den andre og Mona smilte med øynene lukket. Straks var Mette der igjen og begynte å vaske det av med tunga. Da Mona strøk en finger over mønsteret og stakk fingeren i munnen, passet hun på å gni litt på leppene. Mette kysset det av med den slikkende tunga si og nå kunne Magnus virkelig tenke seg å bli like naken som jentene.
- Er det lov å delta etter hvert? Spurte han. Freddy smilte.
- Jeg regner med at de forventer det etter hvert, ja.
- Supert! Magnus dro av seg buksa og trøya, og grep kremtoppingen.

Mette la seg på rygg og strakk armene ut til siden mens puppene fikk hvit pynt som Mona gned utover med hendene i langsomme sirkler.
- Du kan da det brystet, så tar jeg dette, sa Mona og pekte med et smil. Det var ikke Magnus imot i det hele tatt! Han nøt synet av Mona stående på alle fire med fitta opp et lite øyeblikk før han selv bøyde seg ned. Hun hadde en aldeles praktfull, nybarbert og våt sprekk der bak, som han kunne tenke seg å gyve løs på om ikke så alt for lenge. Han var kjapp med å få vekk kremen han selv hadde plassert. Så rettet han seg opp.
- Magnus, sa Freddy innbydende og gliste med sjokoladesausen i nevene. Han siktet, klemte… og sprutet sort saus rett i fitta til Mona, som stønnet mot puppen til Mette.
- Åh, sprut her også, kom med sausen, mumlet hun og krabbet lenger ned, skilte bena til Mette grundig som om hun åpnet en melkekartong – brett ut og bøy helt tilbake. Fitta til Mette var like glattbarbert og våt, og Freddy adlød med glede. En skikkelig brunkrøll dekket fitta til Mette, før han fyrte løs med vaniljesausen i den andre neven som toppen av kakepynt. Mona slikket seg rundt munnen ved synet.
- Mmmmm, deilig! Mumlet hun og idet Magnus tok et slikk av hennes egen sjokoladesaus skalv hun – Åh, deilig, det også.
- Enig! Mumlet Magnus og fortsatte med tungarbeidet.

Det var en eiendommelig smak. Sjokolade blandet med den saltaktige svake rekesmaken man ofte forbinder med fitteslikking, men det var slett ikke ille. Faktisk var det forferdelig opphissende og Magnus visste at hvis noen tok på kuken hans nå, så kom han til å sprute sin egen krem med det samme. Han dro tunga fra det nakne venusberget og opp mellom fitteleppene, vippet over fartsdemperen klitoris og dyppet tunga inn i den våte åpningen, dro samme vei ned igjen, slikket i seg hver en brune dråpe sjokoladesaus og ble bare kåtere og kåtere. Det var deilig, men på en annen måte var det fullstendig tortur og til slutt klarte ikke Magnus mer. Han gikk opp på knær og med hendene på de runde skinkene til Mona lot han kuken smette inn mellom renslikkede fittelepper og trenge dypt inn.

Det lød ingen protester fra den slikkende jenta. Tvert imot, Magnus hørte et jamrende stønn fra henne og kjente at hun skalv.
- Ikke klem sammen fitta di, mumlet han. – Jeg vil gjerne holde litt lenger enn som så.
- Sånn, mener du? sa Mona ertende og Magnus krøllet ryggen da skjedeveggene klemte kjærlig rundt kuken hans i melkende bevegelser. Faen og, han stønnet langtrukkent og kom med det samme, og jentene kniste. – Ta det med ro, vi har hele natta for oss og kjøleskapet er fullt av godsaker. Hent litt tørkepapir så vi får vekk sæden, hvis du ikke vil slikke meg ren, da, gliste Mona.

Magnus trakk seg andpusten ut av den melkende ertefitta, gled av den plastkledde digre madrassen og hentet tørkepapir. Sæd sto ikke på ønskelista hans over dessertsauser. Mens Mona tørket sperm så Magnus hvor Freddy hadde havnet. Med kuken godt smurt inn med både sjokoladesaus og vaniljekrem hadde han stilt seg på knær ved siden av Mette, som mer enn gjerne gapte opp og forsynte seg av det han bød henne. Kuken ble stadig renere for hver gang han dyppet den inn i Mettes sugende munn. Hun holdt rundt kukrota og brukte tunga rundt og rundt hodet, det var jævlig hissende å se på og Magnus kjente at det begynte å sitre i kuken igjen. Freddy var mer kontrollert enn Magnus og aktet slett ikke å sause ned Mette med sin egen sperm enda, men så hadde han også vært med på dette før. Magnus strakte seg etter karamellsausen for å fortsette på resten av natta. Det ante ham at det ikke ville vare lenge før kuken igjen var klar til dyst, og når ballene allerede var tømt en gang visste han at han ville vare lenger neste runde.

Han klemte på karamellsausflaska, traff Mettes pupper og gledet seg til resten av natta!


(antall visninger 1550 x)


Neste Sex historier

 Få se på! (antall visninger 4674 x)

 Avansert sceneshow med helskru (antall visninger 3486 x)

 En pike på fanget (antall visninger 1227 x)

 En våt kveld (antall visninger 3611 x)

 Sex i det skjulte (antall visninger 1364 x)

 Feierens harde arbeidsdag (antall visninger 3394 x)

 8 kåte jenter… (antall visninger 926 x)

 Buss nummer sex (antall visninger 842 x)

 Et nytt liv (antall visninger 3378 x)

 Vagina Domina (antall visninger 3820 x)

 Den perfekte sekretær (antall visninger 4752 x)

 Het halloween (antall visninger 4393 x)

 Særlig bifile, ja! (antall visninger 1563 x)

 Oljearbeider (antall visninger 202 x)

 Store lyster (antall visninger 3582 x)

 Bare et lite gløtt (antall visninger 4571 x)

 Ikke dum og deilig, men ung og villig (antall visninger 936 x)

 Med husbondens tillatelse (antall visninger 2271 x)

 Kosekroken (antall visninger 1550 x)

 Det første møtet (antall visninger 3619 x)

 Amatørfilm (antall visninger 1460 x)

 To må man være (antall visninger 2449 x)

 Støvsugerselgeren (antall visninger 4236 x)

 Oralt silkeføre (antall visninger 31 x)

 Ved den nyfødtes krybbe (antall visninger 3646 x)

 Stormnatt (antall visninger 2784 x)

 Slå meg på fitta! (antall visninger 1772 x)

 Hete takter (antall visninger 4441 x)

 Det våteste knullet (antall visninger 2047 x)

 Det andre hullet (antall visninger 101748 x)

 Wenche og Tove (antall visninger 98216 x)

 Søsterlig omsorg (antall visninger 55029 x)

 ICQ (antall visninger 22805 x)

 TUREN I PARKEN (antall visninger 42105 x)

 VENNINNENE (antall visninger 42324 x)

 Nattlig teater (antall visninger 22057 x)

 Den som venter på noe godt... (antall visninger 22825 x)

 Bygdefesten (antall visninger 53812 x)

 Bygdefesten (antall visninger 18691 x)

 Afrikadronnningen (antall visninger 28106 x)

 Søsterkjærlighet (antall visninger 30557 x)

 Wenche og Tove (antall visninger 24502 x)

 Hun gikk rett på sak (antall visninger 45557 x)

 Alt for ung doktor (antall visninger 54000 x)

 En herlig affære (antall visninger 37244 x)

 2. Tolk (antall visninger 28968 x)

 Den erfaringen ville jeg ikke vært foruten (antall visninger 46915 x)

 Anita (antall visninger 46480 x)

 Bursdagsgaven (antall visninger 47618 x)

Disclaimer

Sidene på dette nettstedet inneholder eksplisitt pornografisk materiale og er upassende for mindreårige. Hvis du er mindreårig (under 18 år) eller ikke ønsker å bli konfrontert med erotiske nettsider, vennligst forlat dette nettstedet ved å klikke på EXIT under. Ved å klikke på ENTER under, bekrefter du uttrykkelig at du er voksen og samtykker i dette nettstedets brukeravtale. Alle modellene på dette nettstedet er minst 18 år gamle.

ENTER EXIT